Kulturrejser & Udflugter

Festlig Københavnertur

Tag med FOF på denne festlige Københavnertur, hvor vi fejrer Tivolis175 års jubilæum med et fyrværkeri af et program. 

Vi besøger Bjørn Wiinblads hus og atelier. Vi oplever denne sprudlende multikunstners univers. Han lavede alt fra danske platter og teaterkostumer til guldbelagte spisestel til shahen af Persien. I år er det 100 år siden Bjørn Wiinblads fødsel og vi hører hans mangeårige samarbejdspartner fortælle anekdoter og ser Bjørn Wiinblads fantasifulde samling fra rejser rundt i verden. 

Vi besøger Tivoli og nyder vi en lækker middag i den traditionsrige restaurant Grøften. Herefter kører bussen os til Det Ny Teater, hvor vi skal opleve Dansk teaterhistories største publikumssucces og mest bekostelige og ekstravagante musical ”The Phantom of the Opera”. Lad dig forføre af den tidløse historie, den uforglemmelige musik og besættelsen, der aldrig ville dø. En romantisk og dramatisk historie, der udspiller sig i Pariseroperaen i slutningen af 1800-tallet. En vansiret komponist, der skjuler sit ansigt bag en maske, huserer i operaens kælderkompleks, han forelsker sig håbløst i den unge sopran Christine. Skyer intet middel for at fremme hendes talent og karriere. Skruppelløst terroriserer han operaens personale i bestræbelserne på at vinde hendes kærlighed gennem sin musik. En ekstravagant opsætning, der byder på nogle af de mest overdådige dekorationer, kostumer og special effects set på en scene

Se eller gense den ultimative musical og oplev magien på Det Ny Teater, der er som skabt til The Phantom of the Opera. Bussen kører os retur til hotellet.

Efter en 4stjernet hotelovernatning og morgenmad, lægger vi ruten gennem det smukke fynske efterårslandskab for at besøge Johannes Larsen Museet. Vi træder ind i fugle- og naturkunstneren Johannes Larsens flyvende fugleunivers og ser hans enestående værker af naturen omkring Kerteminde. En engageret rundviser giver en introduktion til museet, kunsten og historien og til særudstillingen. Vi nyder udsigten medens vi får vores frokost i det nyrestaurerede Kaffehus, inden turen igen går mod Djursland.