Kulturrejser og Udflugter

DIRCH - en musikalsk komedie

Dirch Passer ville være fyldt 90 år i 2016, og det fejrer Aalborg Kongres- og Kulturcenter med en stor, festlig og musikalsk komedie om manden, legenden og den komiske tornado.

DIRCH er en musikalsk komedie med levende orkester, Lommer-piger på scenen og en guldgrube af sange, monologer og sketches som nogle af tidens bedste revyforfattere skrev specielt til Dirch Passer.

Du kan bl.a. glæde dig til at genopleve 10 af de største revy-klassikere som "Tømmerflåden", "Hoppegyngen" og "Jeg må ikke lege med de store drenge", mens der også bliver plads til evergreens som "Lille Frk. Himmelblå", "Se Venedig og dø" og "Hvem har du kysset i din gadedør".

I titelrollen som Dirch Passer kan du opleve Andreas Bo, mens Troels Lyby spiller Kjeld Petersen. I det øvrige store persongalleri ses bl.a. Robert Hansen, Mathilde Norholt, Sys Bjerre, Kaya Brüel og Carsten Bang.

DIRCH er instrueret af Peter Langdal og er baseret på filmsuccesen Dirch, der solgte næsten 500.000 biografbilletter. Tag med på FOFs bustur, som starter fra Pavillonen kl. 15.30 og kører med opsamling i Auning direkte til Ålborg. Kl. 17.30  er der bestilt en stor flot DIRCH-buffet Papegøjehavens selskabslokaler. Kl. 20.00 oplever DIRCH for fuld udblæsning, hvorefter bussen kører os retur til Djursland igen med forventet ankomst omkring midnat.

Download program