Kor og Musik

Grenaa-Koret

Grenaakoret er et 4-stemmigt blandet kor med et alsidigt repertoire, lige fra Bach, Mozart og Brahms til den danske sangskat, svenske viser, dansk guldalderjazz og nyere sange. Vi arbejder med sangteknik, klang, intonation og det musikalske udtryk, men prioriterer også fællesskabet og glæden ved musik og sang højt. Grenaakoret optræder ved 4-5 koncerter årligt, herunder den traditionsrige julekoncert i Grenaa Kirke og en koncert i Baunhøj Mølle den første onsdag i maj. 

Nye sangere er meget velkomne. Nodekendskab er en fordel, men ingen betingelse. Først på sæsonen vil vi tilpasse programmet, så eventuelle nye korsangere kan være med.  Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til korets formand: Karen Margrethe Olesen , tlf. 86 33 23 67  / 21 49 02 60

Severin Korsgaard har siden januar 2017 været korleder og dirigent for Grenaa Koret og dermed er han lærer i FOF Djursland, da Grenaa Koret er organiseret gennem FOF.

Severin Korsgaard er 22 år (sommer 2017), i gang med en bachelor uddannelse på Århus Musikkonservatorium med klassisk sang og korledelse som hovedfag. Januar 2018 søger han optagelse som kandidat i korledelse.

Severin Korsgaard har sunget i Århus Domkirkes drengekor i en årrække og har blandt andet modtaget musik- og sangundervisning på Århus Musikskole og Kreativ Skole i Silkeborg.

Han har i flere omgange været korleder assistent for Carsten Sejer Hansen, leder af drengekoret i Århus og han er hvert år til jul den drivende kraft i en opsætning af en kammermusik udgave af Händels Messias, som opføres i kirker rundt omkring til jul.

Udover Grenaa Koret er Severin Korsgaard også korleder for Højbjerg Koret, et amatørkor ligesom Grenaa Koret.


Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser   Pris
182850
ons 22-08-18 19:15
Grenaa, Pavillonen
Severin Korsgaard Thorsen
90 lekt.
Kr. 500