Foredrag

Kom til inspirerende foredrag i Egedal

Hver sæson tilbyder FOF Egedal et bredt udvalg af foredrag. Er du nysgerrig på hvilke foredrag vi tilbyder, så gå på opdagelse i vores foredragsprogram.

Aktuelle og oplysende foredrag på programmet.

Hver sæson inviterer vi aktuelle foredragsholdere, men altid nogle af de mere kendte. Få udvidet din horisont og bliv oplyst om emner, som du måske ønsker at dykke mere ned i efterfølgende. Du kan lade dig inspirere af foredragsemner om sundhed, livsstil, samfund, rejser eller kultur. Der er foredrag for enhver smag.

Du kan se hvilke foredrag vi har på programmet nedenfor.

Læs mere

Tilmeld dig et af vores populære foredrag

Vi skifter ud i vores foredrag fra sæson til sæson, så hold øje med siden her, eller vores kursuskatalog. Der kan være rift om pladserne, så være hurtig med tilmeldingen. Vi tilbyder foredrag i Egedal.

HVORDAN FÅR JEG BILETTER?

Du tilmelder dig et foredrag på hjemmesiden. FOF sender dig en mail med opkrævning som du betaler. Så har du din billet - og skal ved indgangen blot sige dit navn. Helt enkelt.

FOREDRAG

Foredrag i Egedal

Du tilmelder dig her på hjemmesiden. FOF sender en opkrævning (mail/giro). Når den er betalt, er det din billet. Ved indgangen skal du blot opgive dit navn.
FOREDRAG

Foredrag i Frederikssund

Du tilmelder dig her på hjemmesiden. FOF sender en opkrævning (mail/giro). Når der er betalt, er det din billet. Ved indgangen skal du blot opgive dit navn.