Foredrag

Foredrag i Egedal

Kom til foredrag med kendte foredragsholdere

Hver sæson kan du komme til foredrag i Egedal, med aktuelle og kendte foredragsholdere. Vi præsenterer en række spændende foredrag med interessante emner som samfund, kultur, psykologi eller litteratur. Bliv klogere på verden omkring dig, og lyt til spændende foredrag i Egedal.

Foredrag om Badehotellet, børns adfærd og psykopater.

FOF Egedal tilbyder i år 3 gode foredrag. I år kan du bl.a. høre kgl. skuespiller Hr. Weise fra Badehotellet fortælle om livet bag kulisserne, men også foredrag med Lola Jensen og psykiater Henrik Day-Poulsen, der fortæller om psykologi og børneopdragelse. Så hvis du gerne vil vide mere om Badehotellet, hverdagens psykopater eller børns adfærd, skal du tilmelde dig et af vores foredrag.

Læs mere

Hvor foregår FOF Egedals foredrag?

Foredragene i Egedal vil foregå på Egedal Gymnasium. Du kan se de aktuelle tidspunkter herunder.

Hvordan tilmelder jeg mig et foredrag?

Du tilmelder dig her på hjemmesiden, hvis du vil med til et af vores foredrag (eller flere af dem). FOF sender en opkrævning (mail/giro). Når den er betalt, er det din billet. Ved indgangen skal du blot opgive dit navn.

 


FOREDRAG

Foredrag i Egedal

Du tilmelder dig her på hjemmesiden. FOF sender en opkrævning (mail/giro). Når den er betalt, er det din billet. Ved indgangen skal du blot opgive dit navn.
FOREDRAG

Foredrag i Frederikssund

Du tilmelder dig her på hjemmesiden. FOF sender en opkrævning (mail/giro). Når der er betalt, er det din billet. Ved indgangen skal du blot opgive dit navn.