Ture og oplevelser

Tag med FOF Egedal på tur

FOF inviterer dig igen i år på en række ture, hvor du kan få nye oplevelser. Se vores ture og oplevelser i menuen til venstre, og tilmeld dig. 

Er du interesseret i at komme på tur rundt i Danmark? Så tag med FOF Egedal på tur til spændende steder og områder. Vi udvælger mange spændende ture hver sæson, og finder spændende steder og områder der er værd at tage ud og besøge.

Oplevelsesrige ture til København

Du kan komme med på ture til København og opleve f.eks. Christiansborg eller et af brokvartererne som Vesterbro eller du kan komme med ind og se interessante boliger som den italienske ambassade.

Teatertur og aktuelle forestillinger

Er du i stedet mere interesseret i teaterture, kan du komme med ind og se en aktuel forestilling på Det kongelige Teater, Det Ny Teater eller Østre Gasværk. Vi udvælger altid en, eller flere, aktuelle forestillinger som du kan tilmelde dig.

Læs mere

Praktiske oplysninger

Du kan læse meget mere om de forskellige ture i menuen til venstre, eller ved at klikke dig videre nedenfor. Her kan du læse mere om hvad du kan opleve på de forskellige ture, praktiske oplysninger om mødested og tidspunkt samt andre oplysninger. Så hvis du er interesseret i kulturelle oplevelser, så tilmeld dig en af vores ture. Der er begrænsede pladser, så tilmeld dig allerede i dag.

TURE og OPLEVELSER

Ture og oplevelser