Kreativitet

Kreative kurser for alle i FOF

Find din kreative åre frem, og deltag på et af FOF Egedals kreative kurser. Her kan du lære at tegne eller male. Bliv bedre til det du er god til, eller lær det fra bunden a

Tegnekurus og malekursus i Egedal – slip din indre kunstner løs

Er du interesseret i kunst og vil være bedre til at tegne og male? Så tilmeld dig et af vores malekurser eller tegnekurser. Her vil du kunne lære grundteknikkerne for brugen af akrylmaling, blyant og akvarelfarver. Du vil samtidig have mulighed for at kunne male på både lærred, sten og tegne efter modeller eller opsatser. Er du mere interesseret i at lære et gammelt håndværk, så tilbyder vi også kurser i knipling. Her kan du arbejde med både duge, tørklæder, flaconer eller andet.

Vi glæder os til at se dig på vores kreative kurser i Egedal.

Læs mere

Individuel undervisning – kreative kurser for alle

Uanset om du er begynder eller øvet, vil du kunne få individuel undervisning, der sikrer at du bliver bedre til faget. Dermed sikrer vi, at vores kurser er for alle, der deler den samme interesse uanset niveau. I FOF understøtter vi folks kreative sider. Vi sikrer rammerne for, at alle kan blive bedre til at dygtiggøre sig. Du kan tilmelde dig holdene nedenfor, hvor du også kan se det aktuelle udvalg. Har du spørgsmål, kan du altid kontakte FOF. Vi er klar til at svare på alle dine spørgsmål om vores kreative kurser.

Kreativitet

Paletten rundt

Kreativitet

Knipling

Kreativitet

Tegning Maling Kunst