Sang og Musik

 

FOF Egedal er kommunens største udbyder af musikundervisning for voksne på aftenskole. Der kan vælges mellem  gospelkor, et sammenspilshold, harmonikaopkester samt muligheden for at lære at spille på et instrument.

Musikundervisning med FOF Egedal – lær at spille guitar, klaver, sax, harmonika eller sang.

Find dit indre talent frem - FOF Egedal hjælper dig på vej.

Ønsker du at lære at spille musik eller vil du gerne lære at synge? FOF Egedal tilbyder hver sæson kurser i musik- og sangundervisning. Du kan lære at spille guitar, klaver, saxofon eller sang. 

Musikundervisning for begyndere og øvede – find dit niveau.

Uanset om du ønsker at lære at spille guitar eller klaver som et nyt instrument - eller genoptage det fra tidligere, så tilbyder vi musikundervisning i Egedal kommune på forskellige niveauer. Du kan gå til musikundervisning for begyndere og musikundervisning for øvede. På vores begynderhold vil vi arbejde med det grundlæggende, og lære at arbejde hen imod en forståelse for teknikkerne mens man på hold for mere øvede vil kunne arbejde videre med teknikkerne og blive fortrolige med dem. Du kan læse mere om undervisningen på det enkelte hold.

Musikundervisning i moduler.

Alle vore instrumentalhold har modulopbygget undervisning. Hvert modul tilbyder undervisning 10 gange. Hver gang undervises der 1/2 lektion.Der købes kun 1 modul ad gangen.

Sæsonen er opbygget med 3 moduler. Når modul 1 er afsluttet i november, vil du blive tilbudt et nyt hold i modul 2 - stadig med 10 gange a 1/2 lektion pr. gang. Fra omkring februar 2019 vil modul 3 blive tilbudt.

Sang, kor og orkester – syng alene eller sammen med andre.

Hvis du i stedet er interesseret i at synge i kor, så tilbyder FOF Egedal vores gospelkor. Her kan du komme til at synge sammen med andre. 

Musikundervisning for alle - find dit indre talent frem.

 

 

 

Sang og musik

Gospelkor

SANG og MUSIK

Saxofon

Sang og musik

Sang

Sang og musik

Guitar

Sang og musik

Harmonika

Sang og musik

Harmonika - orkester

Sang og musik

Klaver

Sang og musik

Sammenspil Supersax

Sang og musik

All Stars big band