Kulturrejser og udflugter

Juletur til London

JULETUR TIL LONDON FRA DEN 30.11. - 3.12.2018

Mange kender kun London fra bøger og TV, og naturligvis er meget forandret siden Sherlock Holmes´ dage.  Man må ikke ryge på pupperne, der har åbent til langt over midnat, og bowleren er ligeså sjælden i City som sne i maj. Og desværre er de gamle busser med tilladt ”af og på hop” og taxaerne med ”hul” i siden forsvundet. Men byen beholder sin fascination - London er helt klar en rejse værd.
Vi skal på en rundtur, hvor nogle af byens berømte steder besøges. Vi skal bl.a. til Covent Garden med et spændende julemarked og bagefter fordeler vi os i grupper for at se det, som man særligt måtte interessere sig for. Vi nævner National Gallery, de kendte gader omkring Piccadilly Circus og måske ikke mindst Harrods berømte stormagasin.
Aftenen er til fri disposition, men der er mulighed for både teater eller koncertbesøg. Regeringskvarteret ved Downing Street og måske også besøge de lokaler under jorden, hvor Churchill under 2. verdenskrig ledede slaget om England. Westminster Abbey kunne også være en mulighed eller Sct. Pauls Cathedral.
Vi skal bo på det trestjernede ”President Hotel”, der ligger i hjertet af Bloomsbury tæt på teatre, Covent Garden, British Museum m.v. 

FOF Vest er medlem af Rejsegarantifonden. Rejsen udbydes i samarbejde med Unitas med rejsearrangør Flemming Rishøj fra FOF Vest.

Forventede flyafgange:
Den 30. november fra Billund til London Heathrow afgang kl. 11.15 og ankomst kl. 12.10
Den 3. december fra London Heathrow til Billund - afgang kl. 15.05 og ankomst kl. 17.50

Pris kr. 5.095,00.
Tillæg for enkeltværelse kr. 1.025.
Sidste frist for tilmelding den 18. september. 

Download programmet her: Juletur til London - program