Foredrag og debat

Halv mand - helt menneske

Fortællingen om René Nielsen er historien om en mand, der var udsat for en ulykke, som i sig selv både var uhyggelig, hård og uretfærdig, men samtidig historien om en mand, der efter et kæmpechok formåede at vende en voldsom forandring til en styrke. Det er historien om selv at tage ansvar, og om hvor langt vi kan nå, hvis vi proaktivt søger udviklingen.
I dag lever René Nielsen et helt almindeligt liv som ægtemand og far til tre. Han arbejder, handler, kører sine børn til idræt og ordner familiens have. Måden René er nået hertil, er der dog intet almindeligt ved. Den 21. april 1991 mistede han begge sine ben i en togulykke. I dag, mange år efter ulykken, aner René fortsat ikke, hvorfor han som en livsglad ung bankrådgiver og håndboldspiller på topniveau, skulle vågne op på et hospital og blot være 113 centimeter høj. Det lykkedes René at udfordre sit nye liv uden ben. Vist var han nu kun en halv mand, men han besluttede sig for, at han igen ville være et helt menneske.
Frem til ulykken skrev René bankrådgiver og elitesportsmand på visitkortet. Det samme gjorde han også efterfølgende og han har siden tilført sit CV mange ny dimensioner. Verdensmester, OL-guldvinder, Master i Idræt og Velfærd, mentaltræner i superligaen, foredragsholder og forfatter er blandt de mest sigende. Renés bog, “Halv mand - helt menneske”, har i dag solgt i mere end 50.000 eksemplarer.
Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser Lektioner Pris
62003
tir 15-11-16 19:00
Hovedbiblioteket
Rene Nielsen
1 lekt.
Kr. 110