IT/den digitale verden

Instagram

Instagram er et superspændende socialt medie, hvis man elsker at se billeder. Og man kan finde meget inspiration og viden via Instagram. Vil du lære at begå dig på dette medie og forstå ideen bag app’en, så kan dette kursus hjælpe dig videre. 

Ord som Hashtags (#), Mentions (@), Historier/Stories og meget andet er vigtige at forstå for at få mest muligt ud af 
oplevelsen med Instagram. Derfor kigger vi meget på mulighederne i dette. Desuden kommer vi ikke uden om at Instagram handler om Eyecandy - altså billeder, der tager sig godt ud. Derfor arbejder vi også med, hvordan DU får dine billeder til at skille sig ud. Dette kan ske ved brug af filtre, effekter, fængende tekster og andre virkemidler, som andre app’s kan hjælpe dig med. 

Instagram er ikke kun billeder, men også video og meget andet, som vi naturligvis kommer ind på. Så har du i længere tid drømt om at komme godt igang med INSTA, få nogle tricks i brugen og ikke mindst få styr på din opsætning - så skal du da med på dette FOF-kursus.

Instagram kan både benyttes af privatperson og/eller mere professionelt med en virksomhedsprofil. Vi fokuserer på det 
private i Instagram, men kommer ind på forskellene. Og man kan sagtens tage det lærte med sig videre, og evt benytte 
dette på/i sit arbejde, hvis virksomheden har åbnet op for brugen af Instagram.

Underviseren arbejder til dagligt med undervisning, mennesker, sociale medier og foto - og underviser på et letforståeligt 
sprog, hvor der altid er plads til den enkelte kursist og de spørgsmål, der måtte opstå på dagen.