Kreative fag

Det kreative frirum med akrylmaling

Ønsker du at skabe et kreativt frirum? Har du lyst til at give den gas med akrylmaling og booste din kreativitet? Så vil kurset være noget for dig!
Væk med præstationsangst, resultatorientering og høje forventninger. Kurset tager udgangspunkt i den legende og eksperimenterende maleproces, som booster din kreativitet og skaber udvikling, energi og glæde!
På kurset inspireres du til, hvordan den legende og eksperimenterende tilgang kan blive en del af din malerejse. Du guides i, hvordan du kan skabe et indre og ydre frirum på din malerejse, hvordan du kan opbygge bunde, tænke komposition, farver og kontrast samt, hvordan du kan færdiggøre malerier skabt ud fra den legende og eksperimenterende tilgang. 
Kurset henvender sig til dig, der ønsker at starte med at male med akrylmaling, og til dig der allerede maler, men som ønsker at styrke din kreativitet samt ønsker, at give slip og ikke fokusere på resultatet. 

Du kan se og læse om mit kreative arbejde på www.frausingbennedsen.dk. Jeg håber SÅ meget, at du har lyst til at lege med!

Materialer: Til kurset medbringer du selv materialer. Start med at medbringe lidt akrylmaling, nogle pensler og et par lærreder. Hvis du ikke har noget malegrej endnu, så gå på jagt efter et billigt startsæt med små tuber akrylmaling, et par pensler og et par billige lærreder, så er du i gang! 

Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser   Pris
82175
ons 26-09-18 18:45
Boldesager Skole
Karina Frausing Bennedsen
15 lekt.
Kr. 680