Kreative fag

Sprit og akryl for øvede - endagskursus

Dette kursus er henvendt til dig der har lyst at prøve en ny teknik.
Det er en god ide om du har prøvet at male lidt før, ikke at du behøver være professionel på nogen måder, men mere så du har lidt føling med maling og lærred i forvejen og ikke også skal tænke på det.
Teknikken med bobler er ikke den store raketvidenskab, men det kræver GOD øvelse, vilje til at prøve igen og igen, da det med at finde den rette blanding af maling, vand og sprit lige skal ind i hånden; men når du har det, så er det kun fantasien der sætter grænser for det du vil lave. Du kan bruge teknikken rent eller som jeg, der delvis bemaler ovenpå igen, bruge det som spændende baggrund, eller blande det med andre teknikker. Du kan bruge teknikken både i abstrakt og figurativt maleri. Du skal ikke regne med at få et færdige malerier med hjem, men kommer godt i gang og vil kunne arbejde videre derhjemme. 
Vi arbejder både med i klude, pensler, sprit og akryl til at skabe de flotte effekter. Der arbejdes meget af tiden vådt i vådt. 

Jeg sender det I skal medbringe på dagen så snart jeg har en mailliste med deltagere.

Endagskurset løber over ca. 5 timer, og jeg kommer med god instruktion og oplæg inden du går i gang, og da det er små hold, vil der hele tiden være plads til at jeg hurtigt kan hjælpe dig videre om du går i stå.
Ca. en lille uge før ringer jeg rundt til kursisterne og siger hej og hvis du har spørgsmål inden kursusstart, der ikke kan vente er du selvfølgelig velkommen til at ringe på 21407538.