Madlavning

Veganer/vegetarisk workshop

Få tips og gode ideer til hvordan du lykkes med at

Få flere grøntsager og bælgfrugter ind i din hverdagsmad på en enkel og nem måde.
Begrænse råvarespildet i den lille husholdning – hvordan får jeg brugt et helt kålhoved?
Opbygge et vegetarisk måltid uden det traditionelle tilbehør ”sovs og kartofler”.
Få maden til at smage af noget.
 
Du får: 

Praktisk hjælp til at få en mere grøn hverdag med gode simple råvarer.
Masser af inspiration og simple opskrifter.
Udvidet din madmæssige horisont.
Et farvestrålende og velsmagende måltid, som vi tilbereder i fællesskab.
Et opskriftshæfte med hjem.

Udgifter til råvarer afregnes direkte med underviseren.
Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser   Pris
82241
lør 22-09-18 10:00
FOF Kursuslokaler
Kate Kjellerup
4 lekt.
Kr. 180