Efterfødselstræning og Power træning for mødre

Power træning for mødre

Et træningshold for dig, der ønsker at træne kroppen effektivt efter fødslen.

Alle kan være med uanset kondition. Der er ikke et facit for alle mennesker, derfor kan alle uanset kondition være med. Træningen tilpasses til der, hvor din krop og kondi er, med forslag til variationer i øvelserne. Du vil opleve, at du får et bredere kendskab til din krops kunnen og at du får gennemtrænet kroppen uden smerter.

Vi kommer ind på varierende temaer såsom: styrketræning, nakke, skuldre, ryg korset- og holdningsmuskulatur, ben og baller, konditionstræning, koordination og balance. Det er også muligt at byde ind med spørgsmål eller ønsker til fremtidige træning.
Et typisk træningsprogram for dagen ser således ud: Tjek ind, opvarmning, puls, styrke, nedtrapning og/eller afspænding. Nogle dage tager vi træningen udenfor, hvilket byder på nye muligheder og inspiration til træning med barnevogn.

Power træning for mødre kan være et supplement til dig, der har gennemført efterfødselstræning, hvor du har opnået kendskab til og fået redskaber til at arbejde med din krop. I Power træning for mødre arbejder vi udelukkende træningsorienteret og på mere effektiv basis. Holdet varer derfor kun en time.

Alle kan være med ca. 8 uger efter en ukompliceret fødsel. Kontakt evt. Helena Hammer Hammer inden kursusstart på mail: helenamajh@gmail.com

Om Helena Hammer: Jeg er psykomotorisk terapeut med en grundig viden indenfor fysisk træningen og obstetrik. Jeg anvender viden om anatomi og fysiologi til at planlægge og tilpasse undervisning efter individuelle behov. Jeg har øje for de særlige udfordringer, der følger med træning af kroppen efter fødslen.
Har du spørgsmål til holdet eller generelt er du velkommen til at skrive på: helenamajh@gmail.com

Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser   Pris
2641
tir 16-01-18 11:10
Hinnerup
Helena Hammer
10 gange
Kr. 550
2642
tir 17-04-18 11:10
Hinnerup
Helena Hammer
10 gange
Kr. 550