Kursusoversigt

Kursusoversigt

Foredrag - koncerter

FOF tilbyder en lang række spændende foredrag, debatter og koncerter. Har du lyst til at udvide din horisont og være med til at præge debatten eller blot nyde musikken, så kom og vær med.
Kursusoversigt

Vandreture - rejser

FOF tilbyder vandreture, busture og rejser i ind- og udlandet.
Kursusoversigt

Sprog

Sprog åbner døre. Giv dig selv en bedre ferieoplevelse. Smilene bliver bredere og hjælpsomheden større, når du møder den lokale befolkning på deres eget modersmål.
Kursusoversigt

Krop - bevægelse

FOF Fredericia-Middelfart tilbyder mange forskellige bevægelseshold. Finder du ikke det du søger, så kontakt os på info@fredericia.fof.dk eller pr. telefon 7592 3922.
Kursusoversigt

Kreative fag

Slip kreativiteten løs. Der er mange gode grunde til at dyrke sin kreative åre. Man glemmer tid og sted, fordyber sig, udtrykker indre drømme og slipper ideerne løs. Hvilket er godt for sjælen.
Kursusoversigt

Gravid

Kursusoversigt

Efterfødsel

Træning for dig og dit barn.
Kursusoversigt

Mad

Få ny inspiration til lækker mad.
Kursusoversigt

Instrumentalundervisning - sang

Hvis du vil dyrke din indre musiker, så har vi noget for dig. Lær at mestre et instrument og oplev den dybe tilfredsstillelse, det giver, når du pludselig kan omsætte det, som du har lært, til vellyd og velkendt musik. Du kan også lære at udfolde din stemme - naturens eget instrument. Se mulighederne her.
Kursusoversigt

Bassin

Kunne du tænke dig at træne i varmtvandsbassin? Træning i vand er en skånsom træningsmetode, som henvender sig til alle – både dig der har ømme led, vil forebygge smerter og dig der blot ønsker at træne i vand. Øg dit velvære med bassintræning.
Kursusoversigt

Firmakurser og events

FOF kan sammensætte et kursus eller event for dig og dit firma. Hvad enten det drejer sig om et sprogkursus, it-kursus eller et event til messe eller firmaarrangement. Vi kommer gerne ud og underviser hos Jer. Kontakt os blot på info@fredericia.fof.dk
Kursusoversigt

It-iPad-Tablet

Synes du også det er svært alt det nye inden for den digitale verden. Så se her!
Kursusoversigt

Personligudvikling - livsstil

Her er noget for enhver smag. Hvad enten du spiser med følelserne, vil finde indre fred og ro eller søger studiehjælp.
Kursusoversigt

Friluftsliv

Her finder du kurserne for dig der nyder udelivet. Hvad enten det er på vandet eller i naturen.
Kursusoversigt

Til undervisere