Krop - bevægelse

Yoga for begyndere

Kom og oplev den fantastiske indvirkning yoga har på hele dit velvære, og oplev, hvordan yoga kan forbedre dit helbred, din fysik og dit sind!

Dette hold er for dig, som aldrig har prøvet yoga før, eller måske kender lidt til det, og gerne vil lære mere.

Yoga er en fantastisk metode til at holde både krop og sind i balance. Yoga kan både bruges til at modvirke stress, styrke immunforsvaret, styrke muskulaturen, løsne op i kroppen, osv.

Undervisningen er tilrettelagt så ALLE kan være med. Vi laver enkle, men særdeles virksomme øvelser, som er gode for bl.a. spændinger i nakke, skuldre og ryg, benene, balanceevnen, åndedrættet og meget mere. I starten af sæsonen finder vi frem til de øvelser, som giver deltagerne på holdet det største udbytte, så øvelser altid er relevante for den enkelte og gradvis kan udvikles. I min undervisning lægger jeg stor vægt på, at øvelserne aldrig må blive en kamp, men derimod et led i en naturlig og positiv udvikling. Du kan få vejledning omkring afhjælpning af dine konkrete smerter eller fysiske belastninger i hverdagen. Afsluttes med behagelig og afstressende kropsafspænding til musik.

Medbring: Yogamåtte (liggeunderlag), vand, behageligt tøj og evt. fleecetæppe.

 

Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser   Pris
152256
tor 29-01-15 16:15
Middelfart
Maria Nielsen
20 lekt.
Kr. 820