Krop - bevægelse

Yoga event for børn 5-10 år

Kom og vær med til en rigtig sjov formiddag, hvor vi igennem leg og musik skal lære at lave yoga.

Du må rigtig gerne tage din mor, far eller bedsteforældre med.

På halvanden time er der mange ting, vi skal nå. Vi skal nemlig både løbe stærkt som antiloper, hoppe som kænguruer, liste som leoparder, kravle som små mus, og måske skal vi også se om, vi kan finde vores indre abekat frem?
Bagefter skal vi gøre noget rigtig sejt med vores krop, vi skal nemlig prøve om, vi kan forme den til en masse forskellige figurer! Tror du godt, at du kan se ud som en bro, eller en glad lille hund? Du ved godt, hvordan en kriger ser ud?

Når vi er færdige med at bevæge os, og vi måske er blevet rigtig forpustede, så skal vi have lov til at slappe helt af. For kroppen og hovedet ved ikke noget bedre end at ligge og drømme sig væk, ovenpå en masse leg og aktivitet. Når man slapper af, så må man gerne ligge og putte sig under et tæppe, og høre noget dejlig musik.

Yoga er en fantastisk måde for børn at lære mere om krop & bevægelse.
Det er et godt værktøj til at styrke motorikken, stimulere sanserne, øge kropsbevidstheden, strække og styrke musklerne, forbedre balanceevnen, og meget mere.
Derudover er det et godt redskab til børn som har svært ved helt naturligt at finde ro, og derfor er kropsafspænding og kropsbevidsthed nøgleordene, når vi laver børneyoga.

Medbring: Yogamåtte eller liggeunderlag. Din mor, far eller bedsteforældre. Behageligt tøj, som du kan bevæge dig i, et tæppe du kan putte dig under, og noget vand.