Sprog

Engelskundervisning

Lær engelsk, så du kan begå dig over det meste af verden

Har du brug for et engelskkursus for at genopfriske sproget inden rejsen?

Vil du udvikle dit ordforråd, blive bedre til at forhandle på jobbet eller arbejde i udlandet?

Årsagerne kan være mange, men fælles for vores undervisning i engelsk i FOF Fredericia - Middelfart er, at du lærer sproget på et niveau, der matcher dine behov.

Fra engelsk for begyndere til engelskundervisning på højt niveau. Vi tilbyder engelskundervisning for begyndere og let øvede, som gerne vil have genopfrisket sproget helt fra bunden. På disse engelskkurser lægger vi især vægt på ordforrådet, udtalen og den mest nødvendige grammatik.

Vi har også turist engelsk i FOF Fredericia - Middelfart, som er kurser rettet specifikt mod kommende rejser. Her lægger vi vægt på gloser og brugbare vendinger, så du oplever en større tryghed på din næste rejse. Formålet med denne undervisning i engelsk er, at du skal kunne begå dig på rejsen og føre lette samtaler med de lokale.

Vi har også engelskundervisning for de mest øvede. På disse kurser vægter vi især talefærdigheder, small talk og mindre grammatiske øvelser. Endda tilbyder vi et engelskkursus, hvor vi læser længere tekster og diskuterer det litterære og faglige. Find dit kursus nedenfor og følg den nemme online guide. Har du spørgsmål vedrørende vores kurser i engelsk, er du også velkommen til at kontakte os på mail info@fof.fredericia.dk eller på telefon 7592 3922.