Foredrag - koncerter

Angst, depression og udbrændthed

Kom og hør om ny viden vedr. angst, depressioner og andre opslidende mentale tilstandes årsager, virkninger og helbredelse.

v/ Cand.phil. i psykologi og psykoterapeut Jan B. Suni.

Ca. 200.000 danskere befinder sig i dette øjeblik i en depressiv tilstand. Ca. hver sjette dansker vil på et tidspunkt af deres liv befinde sig i den tilstand, som kaldes depression (Psykiatriforeningen). Mange andre danskere oplever dagligt opslidende bekymringer, frygt og udbrændthed.

For at forebygge og for at komme ud af de smertefulde depressive, frygtbetonede og opslidende tilstande nogle børn, unge og voksne befinder sig i, er det vigtigt:

  • At vi kender årsagerne til psyken og kroppens naturlige reaktioner på overbelastning.
  • At personen, der befinder sig i en depressiv, frygtsom eller udbrændt tilstand ved, hvad han eller hun selv kan gøre for at understøtte sin psyke og sin krop imod heling … for at komme sig.
  • At pårørende og andre omkring personen med særlige problemer har kendskab til, hvordan de bedst støtter ham eller hende i processen imod bedring.

 Jan B. Suni har i 30 år arbejdet inden for det offentlige og private, hvor hans opgaver bl.a. har været at støtte børn, unge og voksne med dybe personlige problemer. 5 års intensivt arbejde med døgnbehandlingen af unge med depressioner, angst og personlighedsforstyrrelser har lærte ham meget om hvorfor og hvordan mennesker udvikler psykiske forstyrrelser, og hvordan vi effektivt kan hjælpe dem, der aktivt tager medansvar for deres egen psykiske og fysiske heling.

En af Jan B. Sunis grundantagelser er, at vi alle ønsker, at blive den bedste udgave af os selv, og komme nærmere vores ønske om det gode liv.