Foredrag - koncerter

Arvingerne

Testamente, arv, behandling af dødsboer og "Min sidste vilje"

TV-serien "Arvingerne" løber igen over skærmen fra januar 2015 - den anmelderroste TV-serie bruger juraen som omdrejningspunkt og fik seernes store opmærksomhed, da første episode blev vist.

Men hvordan forholder det sig med virkelighedens arvesager, og hvad er det godt at have styr på, når en person afgår ved døden?

Bliv klogere, når Lis øser af sin viden og erfaring om testamente, arv, behandling af dødsboer, og når Betina og Thomas fra Begravelsesforretningen Vahl & Wetche kigger ind for bl.a. at fortælle om "Min sidste vilje", så de værste faldgruber måske kan undgås.

Advokat Lis Daugaard fra Trolle Advokatfirma i Fredericia holder foredrag om nogle vigtige emner og spørgsmål i forhold til arveret, testamente m.m., og bedemand Betina Vahl og Thomas Wetche fortæller om vigtigheden af, at tage stilling til situationen, når vi en dag er væk, så de efterladte her igennem undgår tvivl og evt. stridighed. Vahl & Wetche vil også give et kort rids af, hvordan økonomien i en begravelse er sat sammen.