Foredrag og debat

Aktuelle foredrag og debatter i Frederikssund

FOF Frederikssund tilbyder igen i år flere interessante foredrag og debataftener.

Hver sæson præsenterer vi aktuelle foredrag og debatter om alt fra kultur og samfund, til sundhed og livsstil. Vi bestræber os på at vores foredrag er oplysende og inspirerende, så du kan få udvidet din horisont. Gå på opdagelse i vores udvalg.

Læs mere

Nye foredrag fra sæson til sæson

Vi skifter jævnligt ud i vores foredrag. Hold øje med kataloget, eller denne side, og se hvilke aktuelle foredrag vi tilbyder. Du skal samtidig være hurtig til at tilmelde dig et af vores hold, da der kan være rift om pladserne.

FOREDRAG og DEBAT

Foredrag i Elværket

FOF i Frederikssund tilbyder igen i år flere interessante foredrag i Elværket. Du får billet/adgang ved at tilmelde dig her på hjemmesiden. Når du har betalt, har du også en plads. FOF fremsender IKKE billet, og ved indgangen skal du bare nævne dit navn. Pladserne sælges efter først-til-mølle princippet.
FOREDRAG og DEBAT

Foredrag i Egedal

Du tilmelder dig her på hjemmesiden. FOF udsender opkrævning (mail/giro). Når den er betalt, er det din billet. Ved indgangen oplyser du dit navn.
FOREDRAG og DEBAT

Øvrige Foredrag

Disse foredrag bestilles her på hjemmesiden. Der udstedes en opkrævning (mail/giro). Når den er betalt, er det din billet. Ved indgangen oplyser du dit navn.
FOREDRAG og DEBAT

Vinforedrag

Tilmelding til disse aftener her på hjemmesiden. FOF sender en opkrævning til dig (mail/girokort).
FOREDRAG og DEBAT

Musikforedrag

Tilmelding her på hjemmesiden. FOF sender opkrævning (mail/giro)- lige som øvrige hold.