Foredrag og debat

Foredrag i Frederikssund

FOF tilbyder foredrag i Frederikssund, med spændende og aktuelle foredragsholdere. Hver sæson tilbyder vi et aktuelt program med foredrag om alt fra børneopdragelse, samfund, kultur, politik og meget mere. Se programmet nedenfor.

Foredrag om Matador og den menneskelige eksistens

I denne sæson kan du komme til foredrag med Jens Arenzten, Kim Leine, Bente Klarlund, Peter Tanev og Holger Bech Nielsen. Her vil du kunne blive klogere på serien Matador, og menneskelige eksistenser der præsenteres, hvordan man finder en vej ud af misbrug samt foredrag om Superstrengteorier, det danske vejr og sundhed.

Der er mange spændende emner at dykke ned i, og du kan tilmelde dig et, eller flere af foredragene.

Læs mere

Hvor kan jeg komme til FOF Frederikssund foredrag?

Vores foredrag foregår på Elværket i Frederikssund. Du kan se de aktuelle tidspunkter nedenfor.

Hvordan tilmelder jeg mig et foredrag?

Du tilmelder dig her på hjemmesiden. FOF sender en opkrævning (mail/giro). Når der er betalt, er det din billet. Ved indgangen skal du blot opgive dit navn.

..........................

Hver sæson præsenterer vi aktuelle foredrag og debatter om alt fra kultur og samfund, til sundhed og livsstil. Vi bestræber os på at vores foredrag er oplysende og inspirerende, så du kan få udvidet din horisont. Gå på opdagelse i vores udvalg.

Som noget nyt i år kan du købe en samlet billet til alle 5 aftenforedrag til stærkt reduceret pris - kun 450 kr. Tilmelding til samlet billet er hold 18007.

FOREDRAG og DEBAT

Foredrag i Elværket

FOF i Frederikssund tilbyder igen i år flere interessante foredrag i Elværket. Du får billet/adgang ved at tilmelde dig her på hjemmesiden. Når du har betalt, har du også en plads. FOF fremsender IKKE billet, og ved indgangen skal du bare nævne dit navn. Pladserne sælges efter først-til-mølle princippet.
FOREDRAG og DEBAT

Foredrag i Egedal

Du tilmelder dig her på hjemmesiden. FOF udsender opkrævning (mail/giro). Når den er betalt, er det din billet. Ved indgangen oplyser du dit navn.
FOREDRAG og DEBAT

Musikforedrag

Tilmelding her på hjemmesiden. FOF sender opkrævning (mail/giro)- lige som øvrige hold.