FOREDRAG og DEBAT

Badehotellet

Med Hr. Weise bag om BADEHOTELLET. med skuespiller Jens Jacob Tychsen.

De fleste danskere kender nok Jens Jacob Tychsen bedst for sin rolle som den dameglade kongelige skuespiller, Edward Weyse, i tv-serien Badehotellet. Weyse er den gode kombination af store armbevægelser, stor mimik og en talestrøm fra øverste skuffe - noget lignende det, som Jens Jacob bringer med sig i sit underholdende foredrag, hvor han går bag om Badehotellet.

Jens Jacob Tychsen tager dig med bag kameraet og fortæller dig om historien om tilblivelsen af “Badehotellet”, der som bekendt har taget Danmark med storm. Her kan du se fotos, film og fraklip, som nok skal bringe latteren frem. Her kan du høre mere om sangene, om Jens Jacob Tychsens samarbejde med de andre skuespillere, og om hvordan sådan en serie egentlig bliver til.

Når Jens Jacob Tychsen indtager scenen, kan du med det samme genkende de store armbevægelser, den grandiose mimik og en evig talestrøm, hvor han dog på fineste vis formår at holde en sublim kontakt med publikum. I øvrigt indeholder foredraget også en quiz om “Badehotellet” – og ja, der er præmie til den største fan.

Jens Jacob Tychsen er en talentfuld mand, som gerne deler ud af sine oplevelser.