FOREDRAG og DEBAT

Da Dorph blev ramt af depression

DA DORPH BLEV FRAMT AF DEPRESSION - foredrag ved Jes Dorph-Petersen.

Jes Dorph er en af Danmarks mest anerkendte og alsidige TV-værter og er flere gange blevet kåret for sine præstationer. Som erfaren journalist vil han gerne fortælle både de historiske, sørgelige, finurlige og kiksede ting, han har oplevet i rampelyset. Hans foredrag er levende, dynamiske og han inddrager ofte sit publikum.

Men selv om Jes Dorph er supergod til det job, som han elsker, så blev han i 2011 ramt af en dyb depression. I 3 måneder befandt han sig i et sjæleligt mørke, hvor han ledte efter glæden ved tilværelsen. Han vil i foredraget berette om sit livs store krise og om at forlade comfortzonen. Derfor vil han med foredraget give inspiration til alle dem, som gerne vil, men ikke tør lave tilværelsen om. Han vil også komme ind på det store alkoholforbrug, der i mange år prægede hans liv.

Vi kender Jes Dorph-Petersen som manden bag TV2 Nyhederne, de kongelige begivenheder, Station 2, Go´aften Danmark og mange flere. Denne aften får vi noget af sandheden om personen bag det pæne og kloge ydre.

Foredrag torsdag d. 22. september 2016 kl. 19:00 i Elværket. Pris 125 kr.

Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser Lektioner Pris
16002
tor 22-09-16 19:00
Elværket
Jes Dorph-Petersen
1 lekt.
Kr. 125