FOREDRAG og DEBAT

Forstå dit barns følsomme sind

Lola Jensens foredrag hos FOF Frederikssund

FORSTÅ BARNETS FØLSOMHED OG TEMPERAMENT

- med LOLA JENSEN 

Lola Jensen er med sin uddannelses- og arbejdsmæssige baggrund som socialpædagog og familievejleder, og med sit talent for seriøs og humoristisk formidling, en yderst efterspurgt foredragsholder. Foredrag med Lola Jensen skaber debat, eftertænksomhed og giver deltagerne gode råd – lige til at tage med hjem og afprøve.

I 1980 blev Lola Jensen uddannet socialpædagog, hvorefter hun arbejdede to år i en børnehave og efterfølgende to år på et behandlingshjem for adfærdsvanskelige børn. Lola Jensen har arbejdet som familievejleder for børnefamilier de sidste 25 år,  og er fast tilknyttet TV2s Go’morgen Danmark som ekspert. Sammen med sin mand har hun selv tre børn.

Foruden de mange Lola Jensen foredrag og kurser om familieliv og børneopdragelse, har hun skrevet flere bøger blandt andet ”Andre folks familie” og ”Hvis lille dreng er jeg så?”, samt udgivet DVD’er om blandt andet skolebørn og teenagere. Mange kender måske også Lola Jensen fra TV3s program ”Hjælp – vi har børn”. Lola Jensen har derfor en bred erfaring omkring det, der rører sig i “Familien Danmark” netop nu. Alle forældre vil jo faktisk deres børn det bedste. Det er bare ikke altid, at mål og handling kommer til at stemme overens. Måske fordi usikkerhed, dårlig samvittighed, manglende selvtillid, stress, osv. overhaler de gode intentioner. Lola Jensen giver gode råd til, hvordan familielivet bedst kan fungere, og hvordan de gode intentioner skinner igennem.

Lola Jensen har holdt tusindvis af foredrag, og altid for fyldte sale. Grundet sine skarpe iagttagelser og underholdende personlighed er Lola Jensen hurtigt blevet den mest ærlige og anvendte ekspert, når det kniber med at få børn, familie, parforhold og job til at hænge sammen

Foredrag for kommende forældre, nuværende forældre, bedsteforældre, fagpersonale.... ja alle, som har med børn at gøre: Lola Jensen, mandag d. 30. september 2019, kl 19:00 i Elværket.

Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser   Pris
19003
man 30-09-19 19:00
Elværket
Lola Jensen
1 lekt.
Kr. 130