musikalsk udfoldelse


FOF Frederikssund er kommunens største udbyder af musikundervisning for voksne. Der kan vælges mellem flere kor, et orkester samt muligheden for at lære at spille på et instrument.

Musikundervisning med FOF Frederikssund– lær at spille guitar, klaver eller violin

Ønsker du at lære at spille musik eller vil du gerne lære at synge? FOF Frederikssund tilbyder hver sæson kurser i musikundervisning og sangundervisning. Hver sæson tilbyder vi en lang række forskellige former for musikundervisning. Du kan derfor lære at spille guitar, klaver, klarinet eller violin. Du kan læse mere om vores musikundervisning og de forskellige niveauer nedenfor, eller du kan tilmelde dig et af holdene i menuen til venstre.

Musikundervisning for begyndere og øvede – find dit niveau

Uanset om du ønskerat lære at spille guitar og klaver som et nyt instrument eller genoptage det fra tidligere, så tilbyder vi musikundervisning i Frederikssund på forskellige niveauer. Du kan gå til musikundervisning for begyndere og musikundervisning for øvede. På vores begynderhold vil vi arbejde med det grundlæggende, og lære at arbejde hen imod en forståelse for teknikkerne mens på hold for mere øvede vil kunne arbejde videre med teknikkerne og blive fortrolige med dem. Du kan læse mere om undervisningen på det enkelte hold.

Hvert modul tilbyder undervisning 10 gange. Hver gang undervises der 1/2 lektion. Sæsonen er opbygget med 3 moduler. Når modul 1 er afsluttet, vil du blive tilbudt et nyt hold modul 2 - stadig med 10 gange a 1/2 lektion pr. gang. Fra omkring februar 2018 vil modul 3 blive tilbudt.

Sang, kor og orkester – syng alene eller sammen med andre

Hvis du i stedet er interesseret i at synge i kor, så tilbyder FOF Frederikssund forskellige sangkor. Her kan du komme ud og synge sammen med andre. Det kan både være kammerkor og andre former for korsang.

Musikundervisning for alle - find dit indre talent frem

I FOF Frederikssund understøtter vi muligheden for udvikling og læring.Igennem vores musikundervisning støtter vi folks muligheder for at dygtiggøre sig og blive bedre til at spille instrumenter eller få en større fornemmelse for musik, alene eller sammen med andre.

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os, og er du nysgerrig kan du læse mere om vores musikundervisning i Frederikssund nedenfor.

MUSIKALSK UDFOLDELSE

Kor

Korsang er sangerglæde.
MUSIKALSK UDFOLDELSE

Orkestre

Sammenspil er stort.
MUSIKALSK UDFOLDELSE

Spil et instrument

Oplev glæden ved at kunne spille.