SPROG

Få sprogundervisning aftenskole med FOF Frederikssund

Der kan være mange fordele ved at tage sprogundervisning på aftenskole. Du kan få genopfrisket et sprog, eller få lært et nyt, undervist af kompetente undervisere. Du kan læse mere om vores sprogkurser nedenfor, eller tilmelde dig til et gennem menuen til venstre.

Sprogundervisning i spansk, engelsk, fransk eller tysk

På FOFs sprogskole kan du få sprogundervisning indenfor alle hovedsprogene. Vi kan tilbyde sprogundervisning i Engelsk, tysk, fransk, italiensk og spansk. Om du skal bruge sprog i dit job eller du vil være bedre rustet til den næste ferierejse, så viser FOF Frederikssund vejen til sprogundervisning af høj kvalitet. Vi afholder sprogundervisning i Frederikssund.

Sprogundervisning for begyndere og for øvede

Vi tilbyder sprogkurser på forskellige niveauer, indenfor hvert sprog, så du altid vil kunne finde et passende indlæringsniveau. Vi tilbyder sprogundervisning for begyndere, let øvede og øvede. Ved at se på det enkelte sprogkursus, kan du se hvilket niveau der arbejdes ud fra. Dermed kan du let finde det niveau, du mener passer til dig. Hvis du har spørgsmål, så kontakt endelig FOF Frederikssund eller underviseren. Så finder vi det rette sprogniveau til dig.

Materialer til sprogkurserne

FOF sælger ikke sprogbøger, men der anbefales en grundbog. Du kan se under det enkelte sprogkursus se, hvilke bøger der anbefales at købe, og for hvilke niveauer dette gælder.
I undervisningen anvendes enten etablerede lærebogssystemer, undervisningsmateriale udvalgt og sammensat af underviseren eller en kombination af disse.

Sprogundervisning på flere niveauer

For hvert enkelt holds vedkommende vil det fremgå af titlen, hvilket niveau sprogundervisningen vil foregå på. Niveauerne beskriver udgangspunktet for den kommende undervisning, så du skal vælge det niveau, hvor du kan afspejle dit nuværende niveau. Er du stadig i tvivl, kan du kontakte FOF Nord og evt. underviseren, så det kan afklares mere specifikt.


Sprog

Engelsk

Sprog

Italiensk

Sprog

Spansk

Sprog

Fransk

Sprog

Tysk