Madlavning

Vegetarisk hverdagsmad

Bliv inspireret til lækre retter med bælgfrugter, quinoa, linser, tofu og seitan. Lær om vegetarens kaviar og chiaæg.

Vi vil arbejde med gode råvarer, der gør, at vores vegetariske mad både smuk, velsmagende, mættende og ikke mindst nem at tilberede.

Vi vil lave indbydende vegetariske retter og har fokus på aftenretter samt forslag til madpakken.

Vi bruger fortrinsvis økologiske råvarer.

Udgifter til råvarer (ca. 100 kr. pr gang) afregnes med underviser. Tag din kæreste eller ven med i byen og lær samtidig !! Du kan naturligvis også komme alene,

Medbring forklæde, viskestykke, karklud og emballage til overskydende mad, som du får med hjem.

Holdoversigt
Start Sted Underviser   Pris
man 26-02-18 17:00
Sct. Severin Skole
Hanne Pedersen
21 lekt.
Kr. 950