EDB og kontorfag

Foto med digitalt spejlreflekskamera

Lær at bruge dit kamera fuldt ud. Er du ejer af et digitalt spejlreflekskamera, men bruger kun autofunktionen? Så er dette kursus lige til dig.

Du får indsigt i kameraets mange muligheder og du vil lære at bruge dem, når du tager billeder. Du vil herefter se dine billeder fremstå i langt bedre kvalitet. Vi gennemgår den fototekniske grundviden, der handler om ISO, blænde-indstilling, eksponeringskompensation, fokusering, lukkertid og hvidbalance

De fototekniske begreber afmystificeres, og deres indflydelse på det endelig motiv gennemgås i teori og praksis. Vi fotograferer med nogle få grundregler in mente, indtil fototeknikken er blevet en naturlig medspiller.

Undervisningen vil gøre dig i stand til at udnytte dit digitale spejlreflekskamera på en ny måde.

Vi vil gennemgå import af nye billeder til digital billedbehandling i Pixlr. Med få udvalgte justeringer kan dine billeder fremstå i en meget bedre kvalitet.

Forudsætninger:

Et digitalt kamera med mulighed for manuel indstilling af blænde og lukketid, typisk et DSLR /digitalt spejlreflekskamera, men også mere avancerede kompaktkameraer. Grundlæggende kendskab til pc.

Medbring kamera, hukommelseskort, kortlæser kabel til overføring til pc, fuldt opladte batterier og kameraets brugermanual ved første mødegang.Holdoversigt
Start Sted Underviser   Pris
lør 31-08-19 09:00
Haderslev Bibliotek
Michael Merrild
12 lekt.
Kr. 550