Lær om mindfulness i Herning
Starter 21. feb

Yoga og meditation

Kom og oplev yoga og meditation for personlig udvikling med Govind Radhakrishnan, indisk yogamester. På dette kursus vil du opdage, at yoga er for alle, der ønsker, at komme ”ud over kroppen”.
Starter 23. feb.

Opera for begyndere

Ved du ikke en pind eller kun en lille smule om opera, og er du nysgerrige efter at undersøge, hvad denne verden rummer. Så er dette kursus for dig.
Lær tysk på et tysk kursus i Herning
Starter 23. feb.

Tysk Konverstation

Tysk kultur og sprog har i den grad fået nyt liv. Berlin har en enorm tiltrækningskraft, og danskerne valfarter til byen i kortere og længere perioder
Starter 27. feb.

Benvenuti in Italia!

Lær italiensk af italienere, og få indblik i både sprog, kultur og de italienske skikke.
Starter d. 27. feb.

Mad & mænd

Er du ny i køkkenet eller søger du ny inspiration? Har du lyst til at imponere venner eller familie med nye retter, så kom og vær med til nogle hyggelige og lærerige timer.
Starter d. 2. marts

Spændende fisk

Kom og vær med, når Bjarne Mølsted giver masser af inspiration til skønne og varierende fiskeretter med dejligt tilbehør.
Starter 4. marts

Tag bedre billeder

På kurset lærer du at forstå og bruge kameraets mest almindelige funktioner, samt betydningen af grundlæggende begreber som iso, blænde- og lukketid.
Regnskab i Herning
6. marts

Få styr på dit regnskab

Lær om kasseregnskab, momsregnskab, lønningsregnskab, efterposteringer, afstemninger og afskrivninger m.m. og få styr på din virksomheds økonomi.