FOF Herning

FOF holder lukket i perioden 29/6-31/7 begge dage inkl.
Men du kan fortsat tilmelde dig dine kurser online her på siden. Vi ønsker alle en GOD SOMMER

Efterårets katalog fra FOF bliver husstandsomdelt med Herning Folkeblad d. 5. august 2015

Hold øje med din postkasse

Onsdag d. 5. august bliver efterårets katalog husstandsomdelt med Herning Folkeblad. Men du behøver ikke vente ... Du kan allerede nu se og tilmelde dig alle foredrag, kurser og workshops her på siden!
FOF Herning er flyttet til bedre lokaler lige midt på Torvet

Vi bor nu midt på Torvet

Vi glæder os til at byde kursister, undervisere og samarbejdsparternere velkommen i vores nye omgivelser på Torvet 12–14, Herning. De er rummelige, lyse og velindrettede, og vi glæder os til at byde dig indenfor til en ny sæson.

Hundetræning

NYE KURSER STARTER! Jo mere du kan få din hund til at bruge sine sanser, des mere mentalt træt, velstimuleret og tilfreds bliver den.

Dans dig i form

Dans er motion på den fede måde. Vælg mellem Reggaeton, salsa, Groove, zumba, tange og meget, meget mere. Og dans dig i form.
Lær om investering i Herning

Penge og økonomi

Her får du et bud på, hvordan du får dine penge til at vokse, du lærer den bedste forhandlingsteknik, og du kan også få et kursus i at bogføre og lave en årsafslutning

Skønhed og velvære

Er du på udkig efter et kursus, hvor du kan lære at lægge en flot makeup, eller kunne du tænke dig at spare en masse penge på fejlkøb til garderoben? Så kig med her.

Lær sprog

Hvilke sprog vil du gerne kunne tale udover dansk? Hos FOF kan du lære sprog, der fører dig hele verden rundt, og du kan gå i gang nu...
Pilates i Herning

Pilates

Efterårets program byder på masser af gamle kendinge og interessante nyheder, til dig, der vil gå til pilates, så du kan få mere energi og mindre stress. Vælg det niveau og den type, der passer dig her.

Kreative kurser

Kreativitet, fordybelse og nærvær går hånd i hånd, når du deltager på de kreative kurser.

Endnu mere yoga

Yoga er for dig, der ønsker at træne det at være til stede i det, man gør, og dig, der søger en træningsform, der foregår i et stille og roligt tempo, og samtidig gør dig stærk og smidig.

Musik & sang

Lær at spille et instrument, eller få trænet din stemme. Book din tid her
Vedligehold din PC- og forlæng levetiden på den

IT- og foto-kurser

Få en grundig introduktion til og kom godt videre med din computer, internettet, LinkedIn, Excel, Ipad, Word m.m. Eller lær at stille skarpt, så du bliver bedre til at fotografere.

MAD-INSPIRATIONEN

Slå dig løs på et eller flere af vore spændende madkurser. Der er kurser for enhver smag.
Kompeserende undervisning hos FOF i Herning

Kompenserende undervisning

Kompenserende træning er gratis træning i varmtvandsbassin med 34 grader varmt vand. Især for personer med muskel- og ledproblemer. Nye hold starter i uge 35. Ring til os på tlf. 9722 4744 nu og bliv skrevet op.