Vælg mellem mandag og onsdag

Zumba Gold

Så er der budt op til fest. Underviser, Lazara, er en fest i sig selv, og udbyder Zumba Gold både mandag og onsdag. Kom og vær med, du bliver så glad.
Groove i Herning
Starter 22. maj

The Groove

The Groove er dansen, der gør op med "Jeg burde...Jeg skulle...", og i stedet giver dig muligheden for at leve et liv fyldt med spontanitet og glæde...
Kort sommerforløb

Varmtvandstræning

Mange oplever, at træning i det varme vand har en lindrende effekt. Har du lyst til at prøve et kort forløb inden sommer, har du lige nu chancen
Kort sommerforløb

Fysiopilates

Har du gener i ryg, skuldre, hofter, knæ eller andet? Kom og vær med på det korte sommerforløb og oplev, hvad fysiopilates kan gøre for dig.
Sommerskole uge 24

Italiensk sommerskole

Til dig, der er vild med Italien, har vi lavet en sommerskole, der kredser omkring Italiens sprog, mad, kultur og historie.
Dagskursus 24. juni

Landart

Land-art er et kunstværk som bliver en del af landskabet i naturen. Noget som forbipasserende i naturen kan undre sig over og som kan sætte fantasien i gang.
Yoga i Herning
Sommerskole uge 26

SOMMERSKOLE: Yoga, mindfulness og chakrahealing

Yoga, mindfulness og chakrahealing går godt hånd i hånd og forstærker hinanden. Brug din sommer på at komme helt ned i gear, opleve indre ro og få en sund krop fyldt med energi og overskud.
Sommerskole i uge 26

Sommerskole: Find din egen streg

Oplev glæden ved at skabe dit eget billede med få midler.Vi laver øvelser med farver, penselstrøg, forskellige materialer og maleteknikker. Brug din sommer på at fordybde dig i maleprocessen og udvikle din egen streg.