FOF Herning

BEMÆRK kontoret er lukket i uge 7, og der er heller ingen undervisning i uge 7.


Lær om investering i Herning

Penge og økonomi

Her får du et bud på, hvordan du får dine penge til at vokse, du lærer den bedste forhandlingsteknik, og du kan også få et kursus i at bogføre og lave en årsafslutning

Endnu mere yoga

Yoga lærer dig at være til stede i nuet. Træningen foregår i et roligt tempo, og gør dig samtidig stærk og smidig. Nu endnu flere forskellige former for yoga!
Vinterferie i uge 7

Kontoret holder ferielukket i uge 7. Online-tilmelding er stadig åben hele ugen, døgnets 24 timer. Vi ønsker alle en god uge 7
Pilates i Herning

Pilates

Pilates er for dig, der vil have en træningsform, der øger din styrke og smidighed. En træningsform der er yderst effektiv og samtidig særdeles behagelig.

Er verden af muligheder

Hvor går turen hen? Hvilket sprog fascinerer dig? Vi har adgang til en verden af muligheder. Og når vi taler sproget - lidt eller meget - kan vi få endnu mere glæde af de mange muligheder.
Lær om mindfulness i Herning

Meditation og mindfulness

Få værktøjerne, der skaber mere ro, nærvær og overskud i hverdagen

Skønhed og velvære

Er du på udkig efter et kursus, hvor du kan lære at lægge en flot makeup, eller kunne du tænke dig at spare en masse penge på fejlkøb til garderoben? Så kig med her.

Kreative kurser

Kreativitet, fordybelse og nærvær går hånd i hånd, når du deltager på de kreative kurser.

Solosang og musik

Hvilket instrument vil du lære eller blive bedre til at spille? Klaver, guitar, el-bas eller el-guitar? Eller går drømmen mon i stedet i retning af solosang? Bestil din tid her eller på tlf. 9722 4744.
Vedligehold din PC- og forlæng levetiden på den

IT kurser

Der er mange spændende IT-kurser til dig i forårets program. Lav din egen hjemmeside, bliv sikker på nettet, bliv bedre til dropbox og også for dig, der er helt ny indenfor IT.

MAD-INSPIRATIONEN

Slå dig løs på et eller flere af vore spændende madkurser. Der er kurser for enhver smag.

Hundetræning

NYE KURSER STARTER! Jo mere du kan få din hund til at bruge sine sanser, des mere mentalt træt, velstimuleret og tilfreds bliver den.