FOF Herning

Vi bor nu midt på Torvet i Herning. Du finder os på adressen Torvet 12-14, Herning

FOF Herning er flyttet til bedre lokaler lige midt på Torvet

Vi bor nu midt på Torvet

Vi glæder os til at byde kursister, undervisere og samarbejdsparternere velkommen i vores nye omgivelser på Torvet 12–14, Herning. De er rummelige, lyse og velindrettede, og vi glæder os til at byde dig indenfor til en ny sæson.

Endnu mere yoga

Yoga lærer dig at være til stede i nuet. Træningen foregår i et roligt tempo, og gør dig samtidig stærk og smidig. I år byder vi velkommen til yderligere 3 instruktører og udvider antallet af hold.
Kompeserende undervisning hos FOF i Herning

Kompenserende undervisning

Kompenserende træning er gratis træning i varmtvandsbassin med 34 grader varmt vand. Især for personer med muskel- og ledproblemer. Nye hold starter i uge 35. Ring til os på tlf. 9722 4744 nu og bliv skrevet op.

Musik & sang

FOF's musikundervisning og solosang er inddelt i niveauer, så om du er begynder eller fortsætter, har vi undervisning, der passer dig. Book din tid her

Hundetræning

NYE KURSER STARTER! Jo mere du kan få din hund til at bruge sine sanser, des mere mentalt træt, velstimuleret og tilfreds bliver den.

Dans dig i form

Dans er motion på den fede måde. Vælg mellem Reggaeton, salsa, Groove, zumba, argentinsk tango og meget, meget mere. Og dans dig i form.
Lær om investering i Herning

Penge og økonomi

Her får du et bud på, hvordan du får dine penge til at vokse, du lærer den bedste forhandlingsteknik, og du kan også få et kursus i at bogføre og lave en årsafslutning

Skønhed og velvære

Er du på udkig efter et kursus, hvor du kan lære at lægge en flot makeup, eller kunne du tænke dig at spare en masse penge på fejlkøb til garderoben? Så kig med her.

Lær sprog

Hvilke sprog vil du gerne kunne tale udover dansk? Hos FOF kan du lære sprog, der fører dig hele verden rundt, og du kan gå i gang nu...
Pilates i Herning

Pilates

Efterårets program byder på masser af gamle kendinge og interessante nyheder, til dig, der vil gå til pilates, så du kan få mere energi og mindre stress. Vælg det niveau og den type, der passer dig her.

Kreative kurser

Kreativitet, fordybelse og nærvær går hånd i hånd, når du deltager på de kreative kurser.
Vedligehold din PC- og forlæng levetiden på den

IT- og foto-kurser

Få en grundig introduktion til og kom godt videre med din computer, internettet, LinkedIn, Excel, Ipad, Word m.m. Eller lær at stille skarpt, så du bliver bedre til at fotografere.

MAD-INSPIRATIONEN

Slå dig løs på et eller flere af vore spændende madkurser. Der er kurser for enhver smag.