FOF Herning


Starter d. 10. maj

Gourmetmad

Her kan du lære og få inspiration til, hvordan du kan nemt og enkelt tilberede gourmetmad. Kom og få de hemmelige tricks for begyndere.
Pilates i Herning
Starter uge 18 og 19

KORTE PILATES-FORLØB

Har du lyst til at prøve pilates i en kort periode? Eller vil du forlænge din pilates-sæson? Så har vi oprettet nogle korte forløb til dig.
Starter d. 10. maj

Betonstøbning

Betonstøbning er det perfekte sommerprojekt. Mange af vores kreative kursister har allerede kastet sig over det, og nu kan DU også komme i gang eller videre.
Starter d. 12. maj

Asiatisk madlavning

Der er en stigende interesse for asiatisk mad, og nu får du muligheden for at lære at lave forskellige asiatiske retter med nye smagsoplevelser og eksotiske ingredienser.
Yoga i Herning
Starter uge 19

Korte yoga-forløb

Til dig, der ikke kender noget til yoga, og som gerne vil prøve det i en kort periode. Og til dig, der er godt i gang med yoga-sæsonen, og gerne vil fortsætte lidt endnu.
Groove i Herning
Starter d. 23. maj

The Groove

The Groove er dansen, der gør op med "Jeg burde...Jeg skulle...", og i stedet giver dig muligheden for at leve et liv fyldt med spontanitet og glæde...
Afholdes d. 22. maj

Pileflet

Her er kurset til dig, der kan lide at arbejde med hænderne. Er du vild med naturmaterialer. og som gerne gerne udfordres
Lær om mindfulness i Herning
Starter d. 21. maj

Meditation og selvindsigt

Her får du adgang til dine indre dybere bevidsthedslag, via afslappende meditation, indre sjælelig visdom, nænsom yoga, samt stressforløsende vejrtrækningsøvelser.
Afholdes d. 27. maj

Akryl og landskabsmaleri

WORKSHOP: Kom og mal næsten som MONET, Sisley, Seurat og alle de andre dejlige impressionister. Impressionistisk inspireret Akryl- og Landskabsmaleri.