FOF Herning

wWer under ombygning

Nem og spændende madlavning

Er du helt ny indenfor madlavning? Er du rutineret med mange års erfaring? Så slå dig løs på et eller flere af vore spændende madkurser. Der er kurser for en hver smag.

Massage-kurser til dig

Elsker du at give familie og venner en god gang massage? Og vil du gerne lære mere om, hvordan du gør det? FOF afholder flere forskellige massage-kurser, der giver dig indblik i, hvad der virker bedste. Diplom udstedes.
Lær at bruge dropbox i Herning

Lær at bruge dropbox

Når du gemmer dine filer på nettet, har du samtidig en sikkerhedskopi af dine dokumenter. Lær at gemme dine dokumenter, billeder og videoer på nettet med Dropbox , så de er lagret sikkert på et sted og du har tilgang til dem overalt?

Alt om håndarbejde

De kreative sysler er i højsædet. Efterårets stille aftener byder ind til stille sysler og den fordybelse håndarbejdet bringer med sig. Lær hvordan du gør, eller få ny inspiration til dit håndarbejde.

Tegne- og malekurser

Drømmer du om at opleve fuld koncentration gennem kreativ udfoldelse? Kom og hent inspiration gennem korte, og også længerevarende øvelser, der gør dine værker dybere og endnu bedre.

Klar til jagttegns-prøve

Jægere skal have et gyldigt jagttegn, og de skal have det med sig, når de går på jagt. Få teorien og den praktiske kunnen i orden, og bliv klar til jagttegns-prøven.