Bevæg dig glad

Er du på jagt efter sund og sjov motion i efteråret? Giv din krop en kærlig håndsrækning med et motions- eller dansekursus, der giver god samvittighed, sved på panden og et smil på læben.

Slip tonerne løs

Går du rundt med en sanger i maven, har du altid drømt om at spille et instrumet eller trænger du til at støve teknikken af, så du kan blive en endnu bedre musiker?

Kreativt

Har du en kreativ åre? Forårets kreative kurser kan få det til at krible i fingrene, hvad enten du er til tegning, maling, garn, træ eller pil.

Sæt smag på dit forår

Sæt smag på dit forår med et af vores mange madkurser. Der er helt sikkert noget for dine smagsløg, uanset om du er nybegynder eller en haj i køkkenet.

Krop og sind

Ønsker du at bygge bro mellem hoved og krop, følelser og intellekt i en travl hverdag, så tag et kig på vores body/mind-kurser. Prøv alt fra yoga til pilates, tai chi, mindfulness og meditation.

IT & Foto

Bliv bedre til at tage billeder, lær at lave dine egne videoer og animationsfilm, eller fordyb dig i Excel, Google drive eller Wordpress. Mulighederne er mange i efteråret.

Førstehjælp go sidstehjælp

Programmet er udvidet med op til flere førstehjælpskurser. Du kan f.eks. få et basiskursus med hjertestart, færdelsesrelateret førstehjælp og det store 12 timers kursus. Nu kan du også lære sidstehjælp.
Boost dit selvværd Herning

Hvem er jeg egentlig?

Personlig udvikling handler om at finde sig selv, og derfra bevæge sig ud i livet - ad de rette stier. I efteråret tilbyder vi dig en bred vifte lige fra positiv psykologi, til kommunikation og singlebootcamp.
Kompeserende undervisning hos FOF i Herning
GRATIS

Varmtvandstræning

Bor du i Herning Kommune? Har du smerter eller problemer i bevægeapparatet? Eller har du problemer med dit kredsløb? Så er gratis varmtvandstræning måske noget for dig. Undervisningen varetages af fysioterapeuter og foregår på mindre, lukkede hold.