Se vores kommende førstehjælpskurser her

FOF Herning tilbyder flere forskellige førstehjælpskurser så du - uanset erfaring - kan lære livreddende førstehjælp uanset dit niveau

Befinder du dig en dag i involveret i en ulykke, kan det være livreddende at kunne give førstehjælp til tilskadekomne. Du kan som alm. borger være med til at gøre en vigtig forskel ved at udøve førstehjælp indtil professionel hjælp ankommer, og dermed være med til at redde liv. På FOF Hernings kursus lærer du bl.a. om hjertemassage ved hjertestop, kunstigt åndedræt etc. Læs mere herunder, for at blive klogere på, hvilken form for førstehjælpskursus du søger.

 

Færdselsrelateret førstehjælp

Er du i gang med at tage kørekort? I den forbindelse skal du have et godkendt, 8 timers færdselsrelateret førstehjælpskursus, så du kan være med til at redde liv i trafikken. Erfaring er ikke nødvendigt, da kurset er velegnet for begyndere.

Kompetencegivende førstehjælp

Studerer du på en sundhedsuddannelse? Vi tilbyder vores 12 timers kursus, der er godkendt hertil! Dette kursus er oplagt for personer i beredskaber, daginstitutioner og zoneterapi mv.
Her lærer du bl.a. førstehjælp ved hjertestop, hvordan man bruger en hjertestarter, ulykker i trafikken, sygdomme og mere.

Førstehjælp til børn

Er du forælder kan du lære nyttig førstehjælp til babyer eller børn hos FOF Herning.
Lær hensigtsmæssigt at afhjælpe situationer med f.eks. fremmedlegemer i luftvejene, forbrændinger og diverse mindre ulykker/skader. Dette kursus kan være med til at skabe tryghed i dit hjem, så du ved hvordan du kan afhjælpe en potentiel farlig situation for dit barn.

 

 

 

Praktiske informationer

Alle vores undervisere har flere års professionel erfaring bag sig - både som underviser i førstehjælp, og i praksis f.eks. i hjemmeværnet eller på festivaler. Du får dermed en kompetent undervisning. Vil du vide mere om den enkelte underviser, kan du finde informationer om vedkommende på den pågældende holdside.

 

Har du spørgsmål om nogle af vores førstehjælpskurser? Kontakt da kontoret hos FOF Herning på tlf. 97 22 47 44.