Førstehjælp

Tilmeld dig vores 12 timers førstehjælpshold (Godkendt til sundhedsuddannelse)

Førstehjælp kursus FOF Herning

12 timers kompetencegivende førstehjælpskursus

Kurset er godkendt til dig, der skal kunne udøve førstehjælp i forbindelse med din sundhedsuddannelse. F.eks. for professionelle i beredskaber, børnehaver, klinikker for zoneterapi og lignende.

Lær førstehjælp i Herning

Førstehjælpskurset kommer grundigt omkring de fleste aspekter af førstehjælp. Kurset består af hjerte-lunge-redning, livreddende førstehjælp samt førstehjælp ved sygdomme og tilskadekomst. Du lærer blandt andet at give førstehjælp trin for trin ved hjertestop, give færdselsrelateret førstehjælp ved større ulykker i trafikken, på arbejdspladsen, derhjemme samt ved pludseligt opståede sygdomme og mindre ulykker og skader.

Du bliver fortrolig med de forskellige former for førstehjælp med kyndig vejledning af din lærer. Alle vores undervisere har rige erfaringer med førstehjælp - både professionelt og som undervisere indenfor faget. Din læring og udbytte heraf, er altså af professionel kvalitet!

Dette kursus undervises af Anita Schalinski, der har undervist i førstehjælp i mange år hos FOF. Vil du vide mere om Anita som underviser, kan du læse mere på “Om Anita Schalinski” lige nedenfor.

 

Hvor længe gælder mit førstehjælpsbevis?

Et kompetencegivende kursus er gyldigt i 2 år, og skal herefter fornyes. Dette gælder kun for professionelle inden for sundhedssektoren. Tager du kurset i privat sammenhæng, kan du nøjes med at forny kurset efter 5 år.

 

Praktiske informationer

Undervisningen foregår hos FOF Kursuscenter i Herning.
Materialeudgifter: Ønsker du et bevis koster det 150 kr, som afregnes til underviseren.
Har du spørgsmål om vores førstehjælpskursus? Kontakt da kontoret hos FOF Herning på tlf. 97 22 47 44.