IT- og fotokurser

Excel - kom godt i gang og videre

Excel - fortsat

Excel - kom godt i gang og videre

Kunne du tænke dig at lære noget omkring Excel? Vi starter med det helt basale og oparbejder kendskab i form af udarbejdelse af enten et fiktivt privatbudget eller kursisterne kan tage udgangspunkt i deres eget.

Med dette kursus vil du udover at lære alle de basale ting i Excel også lære en række mere avancerede emner. Kurset er derfor for begyndere samt let øvede, som måske gerne vil tilføje pivot-tabeller og flere avancerede funktioner til deres Excel-repertoire.

Læs mere om Excel i Herning

Kursets indhold:
  • Indsætte og formatere data 
  • Visualisering af data ved grafer og diagrammer 
  • Grundlæggende beregninger, formler og funktioner 
  • Analyse af data med f.eks. pivottabeller og avancerede opslag 
Hvad er Excel?
Men hvad er Excel egentlig? Inden du går i gang med dette kursus, er det godt at have styr på, hvad Excel er, og hvad du kan bruge programmet til. Måske har du allerede nogle ideer til, hvad du skal bruge Excel til?
De fleste arbejdspladser bruger i dag Excel til at behandle og analysere data. Man kan også anvende Excel til at organisere og drage rationelle konklusioner ud fra selv de mest uoverskuelige datamængder. Excel er ikke kun for økonomer og bankfolk, der skal bearbejde store datamængder, men kan også bruges af private til f.eks. at holde styr på husholdningsbudgettet.
Fordi Excel har så mange anvendelsesmuligheder, er det et virkelig godt program at være god til, da du både kan have glæde af det i privaten og på arbejdet. Kom og vær med, og gør dig selv den tjeneste at lære  Excel på dette kursus, som vil klæde dig på til at kunne håndtere selv de mest avancerede og smarte funktioner i Excel.

Vær opmærksom
Der vil blive undervist i den nyeste version af Excel, nemlig Excel 2016/Office 365, hvor selvom en del af funktionaliteten er den samme, som de ældre versioner, anbefales det at medbringe den seneste udgave, for at få det maksimale udbytte af kursets indhold. 

For at deltage i kurset er det en forudsætning at du medbringer egen bærbar pc. Ydermere anbefales det, at du medbringer egen mus og usb-stik.