Fotokursus for fortsættere

Fotokursus for fortsættere -  bliv en bedre fotograf

Du er rimelig fortrolig med det grundlæggende, men vil gerne videre end bare at bruge Auto og lave bedre billeder.

Kurset er for dig der gerne vil have mere kontrol over de halvautomatiske og manuelle funktioner, for derved at opnå en bedre udnyttelse af mulighederne i kameraet. Der vil blive lagt stor vægt på brugen af kameraets mere avancerede funktioner og indstillinger. Optagelsesteknik og komposition vil blive øvet gennem forskellige små opgaver.

Medbring dit kamera og meget gerne dine egne billeder.

Læs mere

Hvad lærer jeg på et fotokursus for fortsættere?
Vi lægger stor vægt på ”billedet”, og du kan her hente en masse gode råd til at tage bedre billeder bl.a. ved hjælp af opgaverne, du bliver stillet. Du  kommer også til at arbejde med de mere avancerede funktioner i et digitalt systemkamera og ser, hvordan du kan arbejde med indstillingerne på dit kamera. Vi vil arbejde med billedbehandling på PC, hvor vi giver dine billeder det sidste finish. Andre emner kan tages op efter ønske.

Hvilket program arbejder vi med?
Når vi behandler vores billeder, bruger vi edb-programmet Photoshop Elements. Du lærer, hvordan du giver dine billeder det sidste finish. Andre emner kan tages op efter ønske.

Hvad skal jeg medbringe?

Medbring dit kamera og gerne brugsanvisning, og så anbefaler vi, at du medbringer din egen computer. Har du brug for at låne en af FOF, så ring til os på tlf. 97 22 47 44. 

Et fagligt og socialt fotofællesskab

Der er flere forskellige grunde til, at kursisterne kommer på FOF fotokurser. 

Nogle interesserer sig for foto i deres fritid og har investeret i et godt kamera, som de gerne vil lære bedre at kende, og andre bruger primært deres kamera på ferier og ved familie begivenheder, imens andre har brugt deres kamera gennem længere tid og søger ny inspiration eller har brug for  at lære at håndtere billedbehandlingsprogrammer. 

Fælles for dem er glæden ved at dele interessen for fotografi med andre, og at de gerne bruger fællesskabet til at sparre med. Det giver noget til kursisterne at de mødes om den samme interesse. De kommer som regel med forskelligt ambitionsniveau og forskellige forudsætninger, også selvom de starter på et grundkursus, men de ser hurtigt sig selv som et hold.

Vægt på grundlæggende viden

Når et nyt fotohold starter op, får kursisterne mulighed for at få indflydelse på, hvad de kommer omkring i undervisningen – til en vis grænse, for den grundlæggende viden om fotografering er det centrale. 

Der lægges meget vægt på, at kursisterne lærer at betjene kameraet, lærer at se efter motiv og komposition, og at de får en forståelse af iso, lukketid, blænde og brændvidde. Og så kigger vi på hinandens billeder og bruger tid på at snakke om billederne.

Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser   Pris
34746
lør 26-10-19 09:00
FOF Kursuscenter
Carsten Toft Andersen
2 gange
Kr. 540