Praktisk foto - lær HVORDAN du tager gode billeder

Fotokursus i Herning - gå til praktisk foto i Herning

Praktisk foto

Kom og arbejd med natur- og landskabsfoto samt Makrofoto.

Efter en kort introduktion - vil vi tage ud i naturen for at arbejde med teorien i praksis. Vi vil derefter gennemgå og arbejde videre med billederne på PC.

Emner som f.eks. udstyr, kamera-teknik, komposition m.v. vil naturligvis indgå i kurset. Du får en masse gode råd og inspiration i kammeratlig samvær om en fælles interesse.

Medbring kamera og gerne stativ.

Forudsætninger: Du vil gerne lære dit kamera bedre at kende samt lyst til at lege med foto.

Læs mere


Hvad foregår der på et kursus i praktisk foto?

Efter en kort introduktion -  tager vi ud i naturen for at arbejde med teorien i praksis. Derefter gennemgår og arbejder vi med billederne på PC. Du får et godt indblik og kendskab til emner som f.eks. udstyr, kamera-teknik, komposition med mere vil naturligvis indgå i kurset, samt en masse gode råd og inspiration i kammeratlig samvær om en fælles interesse.

Hvad skal jeg medbringe?
Medbring: kamera og gerne stativ. Vi anbefaler du også medbringer din egen computer. Har du brug for at låne en af FOF, så ring til os på tlf. 97 22 47 44.


Et fagligt og socialt fotofællesskab

Der er flere forskellige grunde til, at kursisterne kommer på FOF fotokurser. 

Nogle interesserer sig for foto i deres fritid og har investeret i et godt kamera, som de gerne vil lære bedre at kende, og andre bruger primært deres kamera på ferier og ved familie begivenheder, imens andre har brugt deres kamera gennem længere tid og søger ny inspiration eller har brug for  at lære at håndtere billedbehandlingsprogrammer. 

Fælles for dem er glæden ved at dele interessen for fotografi med andre, og at de gerne bruger fællesskabet til at sparre med. Det giver noget til kursisterne at de mødes om den samme interesse. De kommer som regel med forskelligt ambitionsniveau og forskellige forudsætninger, også selvom de starter på et grundkursus, men de ser hurtigt sig selv som et hold.

Vægt på grundlæggende viden

Når et nyt fotohold starter op, får kursisterne mulighed for at få indflydelse på, hvad de kommer omkring i undervisningen – til en vis grænse, for den grundlæggende viden om fotografering er det centrale. 

Der lægges meget vægt på, at kursisterne lærer at betjene kameraet, lærer at se efter motiv og komposition, og at de får en forståelse af iso, lukketid, blænde og brændvidde. Og så kigger vi på hinandens billeder og bruger tid på at snakke om billederne.


Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser   Pris
33740
lør 04-05-19 09:00
FOF Kursuscenter
Carsten Toft Andersen
2 gange
Kr. 540