Kreative kurser

Betonstøbning for børn og voksne

Lær at lave betonstøbninger sammen med dit barn eller barnebarn.

Her har I mulighed for at lave jeres eget unikke brugskunst, som kan bruges både ude og inde.

Det kan f.eks. være skåle, fade, skulpturelle objekter, blomster krukker, fuglebade, lysestager m.m. Det er kun fantasien som sætter grænser.Beton har mange gode kvaliteter og egenskaber, som er sjove at udforske, f.eks. kan det indfarves i forskellige farver og nuancer samt have forskellige grovheder.

Medbring selv forme og emballage til støbningen. Det kan f.eks. være mælkekartoner, plastikbægere og – beholdere, forme i silikone, pap eller plastik, balloner, bolde, flasker, nylonstrømper, stof, sandkasseforme,spande og diverse skåle i plastik, glas eller keramik.

En god ide er også at finde forskellige materialer, som kan give aftryk i beton, som f.eks. tekstiler, blonder,hæklede bordduge, knapper og andre sjove materialer med struktur i overfladen.I kan også medbringe andre elementer/objekter som du ønsker at inkorporere i dine betonobjekter.

Der kræves ingen forkundskaber for at deltage. Undervisningen foregår på små hold - 4 voksne + 4 børn. Prisen er for 1 voksen og 1 barn. Børn min. 6 år og opefter. Materialeudgifter afregnes direkte til underviseren.