Kreative kurser

Workshop i maleri/collage

Kom og vær med til en hyggelig dag, hvor du kan få lov at koble hjernen fra og fordybe dig i et emne og blot nyde at være kreativ og lade dig inspirere. Vi skal arbejde med lag på lag og collage. Du lærer simple teknikker og får ideer til dit kreative arbejde og du får helt sikkert nogle spændende malerier med hjem.

Kurset henvender sig til begyndere, der gerne vil i gang, men også til let øvede der har brug for ny inspiration.

Dato: Lørdag den 07. november 2015 kl. 10-15.30.

Du skal medbringe: Lærreder, tag gerne 3-4 stk. med i forskellige størrelser, gerne 20x20 og 30x30 (rigtig god størrelse), og helst ikke større end 40x40. Du skal bruge akrylmaling i forskellige farver, strukturpasta, limlak, pensler i forskellig størrelse, servietter, print af billeder (det kan f.eks. være insekter mv.) /tekster, bladmetal, stencils, bogstaver til tryk. Tag også gerne nogle små plastflasker m. tynd spids med. (Skal bruges til at hælde fortyndet maling i og lave effekter med.) Husk paptallerkener til at hælde malingen op på.

Det kan være en god ide’ at medbringe en føntørrer, for at forkorte tørreprocessen.

Det kan være en fordel at have forberedt et lærred med strukturpasta hjemmefra, som er tørt og klar til at starte med på kurset. (Læg blot et tyndt lag, godt spredt ud over lærredet og lav lidt struktur i det.)

Der vil være et lille udvalg af materialer, som kan købes. (Servietter, print af billeder, små figurer.)