Madlavning & fællesskab

FOod Festival

FOod Festival kavalkaden, del 1 vil i denne omgang være med følgende undervisere:

Bjarne Ahrens underviser i: Pintxos i San Sebastian siges at være de bedste i Baskerlandet. Lær at lave flotte, dekorative og velsmagende pintxos, som de laver dem i San Sebastian på deres barer, med eller uden pind.

Ole Frank Sørensen underviser i: Lær at lave Bedstemor mad fra de gode gamle dage.

Annette Vejs underviser i: Festmad og gourmetmad behøver ikke være dyrt. Der er andet, der kan forkæle dine gæster end oksemørbrad og hummer. Billige kødudskæringer og årstidens råvarer kan sagtens blive til et festmåltid på niveau med de dyre råvarer. Det handler om, hvordan vi tilbereder maden, hvordan vi sammensætter smage samt at tænke råvarerne på en ny måde.

Lakshmi Poornima
underviser i: Lav lækker indisk mad med masser af grøntsager og spændende krydderier.

Udgifter til råvarer er ca. 60,-/ 100,- kr. pr. deltager pr. gang og afregnes direkte med underviseren. Det kan være en god idé at medbringe et forklæde.