Madlavning & fællesskab

FOod Festival

FOod Festival kavalkaden, del 2 vil denne gang være med følgende undervisere:


Yuka Baggesen underviser i: Japansk madlavning, der ikke kun er lækkert men også ser godt ud for øjet.

Bjarne Ahrens underviser i: Fransk madlavning.


Jon Baggesen underviser i: Sushi.

Inga Ager underviser i: Raw Food, intelligent, forførende og sund mad. Raw food er mad, som er rå og uforarbejdet. Det er mad fra planteriget fyldt med livskraft og energi. Det sprudler af farver og smagsnuancer, med mange forskellige teksturer og med bid i, det er cremet, sprød, saftig, stærk, sød og crunchy. Det er enkle opskrifter på lasagne, chiligryde, supper mv. der kan få alle til at fremstå som gourmetkokke - og så er det umuligt at brænde på. Glæd dig til at erfare, hvordan alle de velbevarede næringsstoffer hjælper dig til mere energi og øget velvære. 

Udgifter til råvarer er ca. 60,-/ 100,- kr. pr. deltager pr. gang og afregnes direkte med underviseren.  Det kan være en god idé at medbringe et forklæde.