Madlavning

"Vildt"

Man kan næppe forestille sig kød med mere karakter og smag end vildt.

En kompakt struktur - en kompleks smag. Kød der oser af liv og historie. Kød fra dyr der har levet under det store blå tag, der med deres daglige liv på farten - altid søgende efter mad - gør, at kødet ikke kan sammenlignes med andet.

Lær at håndtere og tilberede det mest fantastiske kød fra naturen. Vi skal kokkerere og snakke tilbehør, både det klassiske men også vende tankerne lidt, og lave vores vildtretter mere moderne. Sidst men ikke mindst skal vi selvfølgelig nyde kødet og de retter, vi får lavet. Udgifter til råvarer er ca. 60,-/ 80,- kr. pr. deltager pr. gang og afregnes direkte med underviseren.  Det kan være en god idé at medbringe et forklæde.

Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser Lektioner Pris
28814
ons 02-11-16 18:00
FOF Kursuscenter
Nicolaj Lauersen
6 lekt.
Kr. 262