Meditation & mindfulness

Sommerskole: Lær at meditere - enkelt, let og naturligt

Lær at meditere - enkelt, let og naturligt

Meditation udvikler livets fulde muligheder. Gennem meditation opnår man ro, klarhed, overblik, fokus, kreativitet, fornyet energi og livsglæde.

På kurset lære du en enkel og virkningsfuld meditations metode, som du kan få glæde af resten af livet. Du får kvalitetstid til at udvikle nye vaner og indsigter i fred og ro, som efter kurset kan motivere dig til at integrere meditation i dit liv.

Gennem meditation kommer vi naturligt i kontakt med et stille midtpunkt i vores eget indre, selve den uudtømmelige kilde til kreativitet og glæde. Her oplever vi en tilstand hvor sind og krop er fuldstændig afspændte og dermed en oplevelse af indre ro og velvære. Efter meditationen føler man sig afslappet og godt tilpas. Man er frisk og energisk, tænker klarere, mere kreativt og er bedre i stand til at bevare overblikket i pressede situationer.

Kurset indeholder:

En introduktion til meditation, guidet indlæring og opfølgende vejledning, hvor du vil få mulighed for at få svar på de spørgsmål, der opstår, når du udvikler og opbygger din daglige meditationspraksis.