Motion & sundhed

Yoga og meditation for personlig udvikling

Oplev Govind Radhakrishnan hos FOF i Herning

Yoga og meditation for personlig udvikling

Govind Radhakrishnan, indisk yogamester

Yoga er en ældgammel indisk spirituel praksis, som indebærer livstilsvejledning,  energi-teknikker, fysiske øvelser og meditation.  

Mange tror, at yoga udelukket er en kropslig aktivitet, der fokuserer på smidighed, talje og trimmede muskler. På dette kursus vil du opdage, at yoga er for alle, der ønsker, at komme ”ud over kroppen”. 

Det første stadie af de fysiske yoga-øvelser løsner fysiske spændinger, frigør følelsesmæssige  ophobninger og fjerner blokkeringer i kroppen. Når vi går dybere ind i de fysiske øvelser opleves en mental og introvert dybde, og vi arbejder med energi-stømme (prana) og dykker meditativt ned i de enkelte positioner. 

Du arbejder individuelt og følger dine egne grænser; dybden i yogaen findes nemlig i individuel fokus fremfor gruppefokus. Efterfølgende arbejder vi med dybdeafspænding og meditation og her nærmer vi os, hvad yogaen egentlig handler om: at finde dyb indre ro frigjort for forstyrrende tanker og personlig livsbaggage; at nærme sig en spirituel bevidsthedudvidelse. 

Kurset henvender sig til mænd og kvinder i alle aldre – begyndere som meget erfarne.

Undervisningen foregår på engelsk