Motion & sundhed

Weekendklar med pilates

Pilates i Herning

Weekend-klar med pilates

På Weekend-klar med pilates arbejder vi koncentreret og med tid til fordybelse. Du oplever din krop bliver stærkere og mere smidig, og du har tid til at mærke pilates-øvelsernes velgørende virkning på krop og sind.

Når du tager hjem fra træningen har du en følelse af harmoni, balance og overskud. Du føler dig klar til weekend på den gode måde.

Weekendklar med pilates er for dig, hvis du f.eks.

  1. Vil have mere energi resten af dagen. Andre deltagere fortæller, at de får mere ud af deres fredag, når den starter med pilates.

  2. Foretrækker at gå til pilates ved dagens begyndelse, fremfor når dagen går på hæld.

  3. Vil have friheden til at kunne lave andre aftaler om eftermiddagen og om aftenen

  4. Foretrækker at komme afsted først på dagen - fordi du har muligheden for det

  5. Ved, at fredag er den dag, din kalender ikke er booket af andre ting. Derfor vil du hellige fredag morgen til pilates

Deltager-udtalelser:

Førhen var jeg ofte nød til at få behandlinger hos min fysioterapeut, fordi jeg havde så mange spændinger og myoser. Efter jeg er begyndt at gå til pilates, behøver jeg ikke behandlingerne mere, fortæller Grethe fra pilates-holdet.

Andre deltagere fortæller, at de oplever, de har fået mere styrke, bedre balance, øget smidighed og mere ro i sindet. Pilates-træning bare én gang om ugen kan gøre underværker for mange.

Kom og vær med på  Weekend-klar med pilates, hvis du vil give slip på ugen og føle dig klar til weekend på den gode måde