Motion & sundhed

Sund bækkenbund - SÅDAN!

Kom til styrkende bækkenbundstræning

En sund bækkenbund er alfa og omega for den selvbevidste kvinde, da bækkenbundsmuskulaturen ikke kun holder bækkenet på plads under graviditeten, men også kan være en ubeskrivelig stor hjælp ved flere tilfælde af ufrivillig vandladning. 

Nu har du muligheden for at forebygge både bækkenløsning og vandladning med bækkenbundstræning ved FOF, hvor du vil få stærkere bækkenbundsmuskulatur og muskelkorset. 
 

Læs mere om bækkenbundstræning her

Hvad indeholder kurset?
På bækkenbundsholdet vil vi have fokus på træning af bækkenbunden, hvor du vil lære styrkende bækkenbundsøvelser som du kan lave derhjemme og derved holde kroppen i form. Her vil både knibe- og knækøvelser være en del af træningen. Samtidig vil vi arbejde med muskulaturen omkring muskelkorsettet, for at give din krop den rette holdning, sådan at den ikke bliver overbelastet. Derudover vil der indgå venepumpeøvelser i træningen, for at give din krop et bedre blodomløb.

Hvad får jeg ud af dette kursus?
Ved at deltage til bækkenbundstræning i Herning styrker du muskulaturen og blodomløbet gennem de styrkende bækkenbundsøvelser og venepumpeøvelserne, som tilsammen giver en stærkere krop. Samtidig mindskes risikoen for ufrivillig vandladning og bækkenbundsløsning senere i livet, ved at holde sin bækkenbund sund, rask og stærk. På vores bækkenbundshold vil du samtidig få en mere rank kropsholdning, som kan være med til at undgå eventuelle gener i ryggen på sigt.

Er der noget jeg skal huske?
Det er en fordel at komme i løstsiddende tøj, sådan at du har større bevægelsesfrihed under træningen.

Tilmeld dig bækkenbundsholdet allerede i dag og kom den svage bækkenbund til livs.

Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser   Pris
33136
tir 29-01-19 16:45
FOF Kursuscenter
Mette Dybdal Nissen
12 gange
Kr. 703