Motion & sundhed

Blid yoga og indisk mantra meditation

Blid Yoga & Indisk mantra meditation       

I Indien har mantraer har i tusindvis af år været nøglen til at vække indre sjælelig visdom og ro gennem meditation. Mantrameditation er en indisk meditationsteknik, som hjælper dig med at fastholde fokus i meditationen og hermed gå dybere ned i den tankefrie meditationstilstand.  

På kurset lærer du at bruge et universelt indisk mantra både via fælles chanting og individuel indre repetition. Indledningsvis vil Govind guide dig gennem nogle enkle, meditative  og blide yogaøvelser og undervise i brugen  af et mantra. Efter en guided afslapning er der en længere meditation, som afsluttes med en reflektiv snak. Du bliver istand til selv at fortsætte med din egen meditationspraksis og gå videre i din personlige meditationsprocess efter kurset. 

Hvorfor starte en meditationspraksis? Meditationsprocesser er altid forskellig fra person til person. Ved at meditere lærer du at observere din tankeaktivitet og dine følelsesmæssige reaktionsmønstre. Du begynder at opleve, hvordan følelser og relationer i livet er kontrolleret af tankevirksomheden og voldsomt påvirket at ”unødigt tanke-traffik”. På det personlige plan, er det en rejse til de indre lag af din eksistens. En fascinerende rejse, der udfolder livet og aldrig ender.