Musik & sang

Klaver-undervisning

Når du er til klaverundervisning hos FOF i Herning er du i centrum. Har du et brændende ønske om at få undervisning i at spille klaver? Så har vi den helt rigtige klaverundervisning i Herning til dig!

Med klaverundervisning hos FOF i Herning har du nu muligheden for at blive dygtig på klaver. Her kan du lære at spille klaver uanset om du er nybegynder, eller om du er en mere rutineret pianist. Vores dygtige undervisere vil møde dig på dit niveau og hjælpe dig til at udvikle din klaverundervisning i den retning som du ønsker.

Læs mere

Med klaver undervisning på FOF´s musikskole i Herning, vil du få undervisning i akkorder, samtidig med at du lærer at spille klaver efter noder, sådan at du får begge hænder i gang ved klaveret. Når du er til klaverundervisning hos FOF Herning er du i centrum. 

Vi tilbyder privatundervisning i klaver til dig på en varighed af 20 min. Eneundervisning pr. gang. På denne måde er der plads i din klaverundervisning til at du kan lære teknikken og klaveret at kende i det tempo som passer bedst til dig.Du kan læse mere om vores udbud af klaverundervisning under det enkelte klaver hold.

Tilmeld dig klaverundervisning i Herning allerede i dag og lær at spille klaver.