Få råd til det liv, du ønsker

Hvad er det gode liv for dig?

Mere tid til din børn dvs. mindre arbejde? Få råd til at komme ud og rejse? En opsparing?
Men i stedet for at kaste pengene efter drømmene, ser dit pengeflow sådan ud:  du får løn, du betaler regninger og bruger så ellers resten af pengene frem til den 1. (der i øvrigt godt snart må komme…!)

Heldigvis er der en anden måde at bruge sine penge på! Hvis du tager ansvar for dine drømme og din økonomi kan du arbejder målrettet med at kanalisere dine penge derhen, hvor de giver dig allerstørst glæde.

På workshoppen lærer du at sætte dig mål for din økonomi. Vi ser på hvordan du udfordrer dig selv til at tænke ud over det den vante penge-trummerum! Og så får du værktøjer til at sætte økonomi bag drømmene. Efter workshoppen er der mulighed fortsætte i en lukket Facebook gruppe og dele rejsen mod målet med deltagere og undervisere. 

Denne workshop er en fortsættelse af den tidligere workshop ”Flere penge på kontoen”, men kan også sagtens tages selvstændigt.

Workshoppen er tilrettelagt af Britt Lynggaard og Hanne Andersen, som udover at være certificerede pengementorer, hvor de hjælper især kvinder med denne proces, også selv har gået vejen og lagt deres økonomi om, så den baner vejen for netop det liv de ønsker dig. 

Citat fra en tidligere deltager: Tusind tak for en yderst inspirerende dag med plads til fuldkommen åbenhed. I holdt rummet så fint for os. Jeg har allerede i dag sagt nej tak til det første gode tilbud! Pyha mit autoprogram er ellers stærkt. Det er godt det I gør. Og især at I formål ikke at gøre det skamfuldt!
Charlotte - deltager på workshop oktober 2018