Personlig udvikling og livsstil

Kærlighedens skjulte vilkår

Udvikling sammen

Kærlighedens skjulte vilkår

Har du status som single, men længes efter en partner, så har du nu mulighed for at få en forståelse for, hvad der kan være på spil i kærlighedens univers, så du kan undgå at møde én, hvor de samme problemer med tiden vil udspille sig.

Du vil få en forståelse for, hvorfor det kan være svært at møde ham eller hende, du længes efter Du vil ligeledes få en forståelse for, hvordan det bliver muligt at møde en partner, der ikke indeholder de samme egenskaber, som de personer, du tidligere er blevet tiltrukket af. Ofte, når man forlader en relation, fordi man ikke længere danser samme dans, sker der det, at man finder en ny partner med et andet navn og udseende, men med de samme egenskaber. 

På disse aftener, vil du få en forståelse for, hvorfor mønsteret gentager sig, og hvad du selv kan gøre, for at bryde den røde tråd, der har været til stede i alle dine relationer, herunder også dine kærligheds relationer.

Det er muligt at klippe den røde tråd over, men det kræver et bevidst valg fra dig side. Tag dette valg allerede i dag ved at tilmelde dig dette kursus, så er du nemlig bedre rustet på din vej fremad mod en ny partner. 

Udtalelse fra tidligere deltager:

Et rigtig godt kursus, som var meget velstruktureret og varierende mellem indlæg fra underviser og øvelser. 
Under kurset var der plads til spørgsmål, at jeg oplevede et godt "rum"
til at møde andre med mange erfaringer omkring singlelivet.

På kurset fik jeg adskillige råd/fif/tanker med hjem, som jeg kan selvudvikle på. Kurset er spækket med gode ting.

Et kursus man SKAL deltage i. Det er guld værd

Det går hen og forandrer mit liv

Et rigtig godt selvudviklings kursus, som er mega lærerigt og givende

Se endelig at komme afsted