Personlig udvikling og livsstil

Flere penge på kontoen og ro i maven - tak

Workshop
Ro i maven og flere penge på kontoen – tak!

Har du følelsen af, at pengene forsvinder mellem hænder på dig? Har du svært ved at spare op til det, du drømmer om? Giver netbanken dig ondt i maven jo længere hen du kommer på måneden? Og hvad med julegaverne – kan du med god samvittighed se frem til at købe dem, fordi du ved, der er penge til det?

Mange kvinder synes det med penge og økonomi er svært. Sådan behøver det ikke at være! Kom med når de to pengementorer Hanne Andersen og Britt Lyndgaard på en workshop deler ud af deres erfaringer og værktøjer til at få ro i maven med din økonomi og flere penge på bankkontoen. 

På workshoppen arbejder du bl.a. med: 

  • Din egen pengehistorie og hvad den betyder for dit forhold til penge i dag. 
  • Koblingen mellem penge og følelser; hvorfor er det vi umiddelbart kan købe lykke?
  • Realitytjeck på din økonomi: Sådan får du overblik!
  • Budget for rådighedsbeløb: Du lærer et - for mange ukendt – koncept, som omhandler hvordan du kan budgettere med de variable udgifter og ikke kun de faste udgifter, som man typisk ser i banken.
  • Styr på pengestrømmen. Vi ser på, om der er udgifter, du ønsker at minimer. Og sætter spot på dine penge-fælder. 

Ved at forstå mekanismerne bag den uro, som mange oplever omkring penge kan du ændre det til noget DU styrer, fremfor noget der bevidst eller ubevidst styrer dig. Kort sagt kan du få gode pengevaner. Med stor ro og livskvalitet til følge.


Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser   Pris
33348
lør 23-03-19 10:00
FOF Kursuscenter
Britt Lyndgaard Lyndgaard
1 gange
Kr. 304