Sprog

Bemærk også, at vi har skræddersyede erhvervskurser, individuelle sprog kurser og dansk/engelsk kurser for ordblinde. Mail på info@fofherning.dk eller ring og hør nærmere på 97224744. Find dit niveauinddeling til sprogundervisning her nedenfor.

Find dit sprogniveau her

Niveau 1- Sprogundervisning for begyndere Dette er for dig som intet kendskab har til sproget. Slutniveau på FOF’s sprogkurser: Du har en yderst begrænset talefærdighed, men formår at spørge og besvare ganske simplet, samt at introducere dig selv.

Niveau 2 - Sprogkursus på et grundlæggende niveau Du bruger sproget til at stille og besvare simple spørgsmål i nutid, introducere og fortælle kort om dig selv. Slutniveau efter sprogundervisning: Du har en begrænset talefærdighed, men forstår og er til at forstå i de mest simple situationer.

Niveau 3 – Sprogundervisning for let øvede Du forstår og er forståelig i hverdagssituationer. Desuden kan du sammensætte en række sekvenser til et hele i nutid og datid. Du stiller og besvarer simple og korte spørgsmål relativt flydende. Der mangler dog stadig ordforråd samt evnen til at kunne bruge grammatikken helt. Det forventede slutniveau for et sprogkursus: Du er i stand til at forstå og ytre dig om kendte hverdagssituationer.

Niveau 4 – Sprogundervisning for øvede Du er i stand til at forstå og ytre dig. Du har et godt kendskab til et sprog og anvender den overordnede opbygning af sproget og kan omsætte grammatikken til praksis. Du forstår den overordnede mening i en samtale mellem indfødte, men har dog et begrænset ordforråd på visse områder. Slutniveau på sprogkursus: FOF’s sprogkursus har lært dig, at være i stand til at forstå og tale hensigtsmæssigt i de mange situationer.

Niveau 5 – Lettere avanceret sprogkursus Du er her i stand til at forstå og kommunikere i de fleste situationer, især én og én. Dit ordforråd er udvidet og du kan generelt følge et møde, et foredrag og lignende, og stiller selv spørgsmål omkring specifikke emner. Slutniveau efter din sprogundervisning: Du kommunikerer i hverdagssituationer og kan præstere og opsummere dine ideer overfor en eller flere personer.

Niveau 6 – Sprog og konversation Her kommunikeres afslappet i hverdagssituationer. Du har et stort ordforråd og behøver kun sjældent at lede efter ord. Dine grammatiske fejl er ikke forstyrrende for tilhøreren. Forventet slutniveau efter et sprogkursus: Du kommunikerer afslappet og udtrykker dig korrekt og nuanceret på fremmedsprog

Sprog

Arabisk

Kom og lær arabisk, sproget der tales af flere millioner verden over.
Sprog

Dansk

Vi udbyder kurser i dansk grammatik og dansk for udlændinge.
Sprog

Engelsk

335 millioner har engelsk som modersmål, og mindst dobbelt så mange taler det.
Sprog

Fransk

Fransk er et romansk sprog, der tales i Frankrig, Belgien, Luxembourg, Schweiz, Canada, Haiti, Elfenbenskysten og den Demokratiske Republik Congo.
Sprog

Italiensk

Har du aldrig haft italiensk før, eller har du glemt det italienske du lærte engang? Så har vi kurset til dig her ved FOF i Herning.
Sprog

Japansk

Hvis du først får smag for japansk, åbner der sig en spændende verden for dig.
Sprog

Kinesisk

Kina har i århundreder fascineret hele verden som et fjernt og mystisk land.
Sprog

Polsk

Har du interesse i Polen, så er det en god ide at lære polsk. Vi har forskellige niveauer.
Sprog

Portugisisk

Lær portugisisk inden rejsen går til Portugal eller Brasilien.
Sprog

Rumænsk

Rumænsk tales af ca. 24 mio. primært i Rumænien og Moldova, desuden af rumænske mindretal først og fremmest i andre Balkanlande, men også i andre europæiske lande, herunder ca. 8500 i Danmark.
Sprog

Spansk

Med et spansk kursus på aftenskole kan du få genopfrisket dit spanske sprog, eller lære det fra begyndelsen.
Sprog

Tysk

Bliv bedre til at kommunikere på rejsen, få styr på tysk grammatik eller lær tysk, så du kan forhandle og konversere på jobbet.
Sprog

Sprogkurser til virksomheder

Nøglen til succes er de rette kompetencer.